Нов 3D принтер на Massivit

282
Нов 3D принтер на Massivit

3D принтерът Massivit 3000 представлява достъпно и високопроизводително решение за 3D печат, за доставчици на печатни услуги, и производители на продукти за развлекателната индустрия.

Massivit 3000 ще даде възможност на доставчиците на печатни услуги и производителите на реквизит да разширят възможностите при предлагането на маркетингови, търговски и рекламни кампании, както и за развлекателни дейности.

 

Massivit 3000

 

Новият принтер дава възможност за високоскоростно производство на 3D обекти, триизмерни билбордове, нестандартни обемни букви, комбинирани 2D/3D дисплеи в точките на продажба, реквизит за интерактивни събития, декори и форми за термоформоване.

 

Massivit 3000

 

Обемът на печат, който може да реализира машината е приблизително 1,2 x 1,5 x 1,8 м и позволява на операторите да произвеждат гигантски обекти с едно печатане, като по този начин значително съкращават времето за производство.

 

Massivit 3000

 

В допълнение към широкия спектър от творчески приложения, Massivit 3000 е изграден на базата на същата надеждна технология Gel Dispensing Printing (GDP), която до момента е възприета в 40 държави, осигурявайки изключителна добавена стойност и производителност.

Принтерът ще бъде представен на изложението drupa, като желаещите ще имат възможност за частни демонстрации. Ще бъдат показани редица 3D-отпечатани дисплеи и модели, както и набор от специално разработени материали за печат за търговски обекти и развлекателни среди, включително огнеустойчив материал, отговарящ на стандарта ASTM E84.

Вижте още публикации за Massivit в Printguide.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.