Aeoon и Ricoh представят нов DTG принтер

3294
Aeoon и Ricoh представят нов DTG принтер

Maikuro е нов индустриален DTG принтер, който е плод на стартиралото партньорството межди двете компании Aeoon и Ricoh през 2021 година. Новата дигитална машина за тениски е брандирана с логата и на двете компании.

 

Maikuro

 

Според производителите скоростта на печат на Maikuro на тъмни дрехи А4 е 65 броя на час (520 броя на ден). Aeoon и Ricoh предлагат конфигурация с три принтера и тунел за сушене, при която може да се достигне общ капацитет 195 тъмни или 585 бели тениски на час (размер на печат А4).

Aeoon също така съобщава, че Maikuro е най-малкият индустриален DTG принтер в света. Размерът на машината е: 215 x 166 x 165 см. Принтерът е оборудван с две работни маси. Комплектът включва 5 маси с различни размери, максималната площ за печат е 40×45 см. Теглото на машината е около тон.

Maikuro разполага със система за рециркулация на мастилото осигуряваща непрекъснато подаване към 8 глави Ricoh MH5421F с реална резолюция от 600 dpi. Цветова конфигурация: CMYK + 4 бели канала.

Пигментните мастила на водна основа се доставят в кутии от 10 литра. Цената на мастилото, според производителя е с 50% по-ниска от тази на настолните DTG принтери. Maikuro е икономичен, с ниска консумация на енергия и мастило.

Maikuro

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.