Печатница Дъга Плюс пусна в експлоатация две нови машини

702
Печатница Дъга Плюс пусна в експлоатация две нови машини

В края на миналия месец в печатница Дъга Плюс заработиха ролна дигитална печатна машина HP INDIGO WS6800 и конвертираща машина за етикети Orthotec SRFD.

HP INDIGO WS6800 – е предназначена за качествен дигитален печат за къси серии етикети на ролка. Сред продуктите, които може да се печатат на WS6800 са етикети за вино, крафт бира, козметика, био храни, безалкохолни напитки и много други.

 

HP INDIGO WS6800

 

Orthotec SRFD е прецизна и бърза конвертираща машина с всички довършителни процеси за производството на етикети на ролка. Вижте нейните възможности тук:

  • частично лакиране/обемно лакиране;
  • топъл печат и Liquid Metal;
  • студен печат и ламиниране;
  • преге;
  • етикети с отвори;
  • двуслойни етикети.

 

Orthotec SRFD

 

HP INDIGO WS6800 се предлага и сервизира от 3-ПРИНТ България ЕООД.

За Печатница Дъга Плюс:
Дизайн и предпечатна подготовка. Офсетов печат, UV лакиране, каширане. Топъл печат до 70/100 мм. Опаковки от картон и микровелпапе. Самозалепващи етикети на ролка. Сито печат на етикети на ролка. Слитване на хартии и фолиа. Собствен транспорт.

За 3-принт България:
Официален дистрибутор на пресите за дигитален печат на HP Indigo. Компанията залага на модела End-to-End Solutions -софтуер, решения за предпечат, дигитален печат и довършителна обработка. Фирмата разполага с високо квалифицирани сервизни техници.

Интернет портал за печатни технологии.