Печатница Рая се оборудваха с нова довършителна машина за дигитално отпечатани етикети

634
Печатница Рая се оборудваха с нова довършителна машина за дигитално отпечатани етикети

Печатница Рая в Стара Загора се оборудваха с машина за довършителни работи на дигитално отпечатани етикети – Rhyguan TOP330 – PLUS2.

 

Rhyguan TOP330 - PLUS2

 

Машината е компактният, изцяло сервозадвижван, модел на марката, която включва всичко необходимо за бързото и безпроблемно довършване на етикети отпечатани на всички дигитални печатни машини като HP Indigo, Mark Andy, Konica Minolta, Durst, Domino, Epson и т.н.

Видео:

 

Въпреки че, е компактен модел, който е съставен от две части има значителен брой опции, които са на разположение на клиентите, спрямо техните нужди.

  • Развиващ механизъм с възможност за подаване на медията и в двете посоки, сензор за скъсана лента и автоматичен прецизен контрол на опъна. Тази функция може да се използва в комбинация с флексопечатната секция, която може да печата от опаката страна на материала.
  • Модул за правилно водене на лентата, т.нар. web guide е стандартен за модела.
  • Преди печатната секция клиентите имат избор между модул за корониране на медията или модул за почистване на повърхността.
  • Флексопечатната секция е полу-ротационна, с опция за печат на гърба на медията и избор от УВ сушилна секция или топъл въздух. С нея могат да се полагат различни типове лакове и лепила, както и да се ламинира или да се облагородява продукцията със т. нар. студено метализирано фолио.
  • Щанцоващата секция също е полу-ротационна, оборудвана с най-големия магнитен цилиндър за модела – T204 с максимална стъпка 647,7 мм
  • При слитването има няколко възможни варианта – дискови въртящи се ножове, стационарни тип бръснарско ножче, секция с автоматично позициониране на дискови ножове.
  • Има опция за оборудване с подвижна конвейерна маса за изработка на IML етикети.
  • Пренавиването също може да бъде няколко типа – горен и долен фиксиран дорник или долен фиксиран и двоен горен полуавтоматизиран. Съответно всички дорници могат да се сменят за различни диаметри на шпулите – 25, 38, 76 мм

Видео:

 

За повече информация, можете да се обърнете към ексклузивния партньор на Rhyguan за България – Графтек ООД

Контакти:
Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
email:: office@labelstech.com
web: www.labelstech.com
София
ул. Охрид 37

Абонирайте се за YouTube канала на Графтек: www.youtube.com
Харесайте Графтек във Facebook: www.facebook.com
Последвайте Графтек в LinkedIn: www.linkedin.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.