Печатното издание Print Idea за храни и напитки е готово за разпространение

597
Печатното издание Print Idea за храни и напитки е готово за разпространение

Безплатната малка книжка с големи принт идеи се разпространява по време на Inter Food and Drinks.

 

Рекламните производители, които показват продукти и печатни услуги за производители на храни и напитки, фирми от ритейла и ресторантьорския бизнес ще покажат тематичните си продукти в изданието.

Print Idea ще бъде разпространена до изложителите и посетителите на специалните събития от съпътстващата програма на изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и #RETAIL SHOW.

 

Мисията на изданието е да представя печатни продукти и услуги пред различни браншове и да помага на рекламните производители да достигат до нови клиенти. 

 

В броя ще представим нашите рекламодатели, на които благодарим за доверието 

 • Стъклени сламки от боросиликатно стъкло на Артелие М
 • Принтер за етикети със специална отстъпка само в изданието от фирма 3Labels
 • Печат въру стъклени и порцеланови чаши от Астра Графика
 • Печат на картонени опаковки от Right Pack
 • Печат на етикети и опаковки от Label.bg
 • Специални пластмаси за досег с храни от Туплекс
 • Брандирани текстилни възглавнички от Print Idea
 • Брандиран текстил за хранително-вкусовата промишленост от Reklamen Textil
 • Изработка на макети и дисплеи на продукти от Атиа принт
 • Принтер за печат на пластмасови ценове етикети от Комитекс
 • Печат на менюта от GPTS Print Shop
 • HP Indigo дигитални печатни решения за производство на гъвкави опаковки от 3 принт
 • Kalendarcheta.com  – уеб сайт за забавни, нестандартни, усмихнати и впечатляващи календарчета


Какво можете да видите по време на изложенията?

#RETAIL SHOW – за първи път
В отговор на нарастващия пазар и развитието на индустрията през тази година стартира и #RETAIL SHOW – първото в България и Балканския регион изложение за ритейл сектора.
Форматът ще създаде платформа за представяне на специализирано оборудване и технологии в областта на търговията, дигитални решения за бързоразвиващата се онлайн търговия и системи за разплащане, сигурност и логистиката, оборудване за магазини и дизайн, управление на складовото пространство и други.

 

Близо 50 изби представят вина на Салон на виното
Изложители от близо 50 изби от България, Италия, Северна Македония, Великобритания, Германия и Армения ще представят вината си по време на международното изложение Салон на виното. Форумът ще провокира посетителите с целодневната програма в дегустационна зона в зала 6, където в рамките на четирите изложбени дни ще се проведат майсторски класове и дегустации на различни тематики.

Събития за бизнеса и сетивата в съпътстващата програма
Стратегическата точка за развитие на бизнеса е и платформа на богата съпътстваща програма, която всеки може да открие на www.food-exhibitions.bg

Новата платформа за събития „Сетива без граници“ ще провокира със семинари, демонстрации и дегустации. Кулминацията е на 8 ноември, 19.00 часа, когато вратите на Интер Експо Център ще посрещнат ценителите на добрия вкус с необичайна нощна разходка с дегустация на вино, шоколад, хляб, кафе, различни гурме храни и още нещо.

 Над 5 тона шоколад
Над 5 тона шоколад вече очакват ценителите на добрия вкус, които да му се насладят по време на „Сетива без граници“. Candy bar с над 5000 бонбона с многообразие от вкусове, както и шоколадов фонтан за шоколадови тапас са сред изненадите, подготвeни от организаторите.Бижута от шоколад ще сътворят блогъри, влогъри и журналисти – под ръководството на шеф Павел Павлов. Майсторският му клас ще се проведе на 7 ноември, съвместно организиран от Интер Експо Център и Pastry Academy.

За четвърта поредна година ще се проведе Български бариста шампионат.
Погледите ще привлече Международният пица шампионат; за първи път в България ще се проведе квалификация за Световното първенство по пица в Парма през 2020.
Най-качествените и оригинални продукти ще бъдат отличени от конкурса „Златен медал с диплом“; ще се проведе и Националният конкурс за най-добра опаковка „Приз Пак“.
Към професионалистите е насочен специализираният семинар „Интериорен дизайн и потребителско поведение в магазина“. Събитието се фокусира върху интериорния и продуктовия дизайн, връзката между дизайна на магазина, продуктовата опаковка, мърчандайзинга, ритейл маркетинга и потребителското поведение.

Допълнителна информация МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и #RETAIL SHOW ще откриете ТУК.

От 6 до 8 ноември вратите на Интер Експо Център ще бъдат отворени за посетители между 09.30 до 18.30 часа, а в събота, 9 ноември – от 09.30 до 16.00 часа.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.