Печат на етикети на рола е най-новата услуга предлагана от Е Принт

358
Печат на етикети на рола е най-новата услуга предлагана от Е Принт

Е Принт внедриха ново оборудване за дигитален печат на етикети на рола и модул за довършителни процеси включващи изрязване по контур, разролване, пренавиване, ламиниране и др. От месец фирмата обновиха и машината си за монохромен дигитален печат. 

 

AccurioLabel 230 
на снимката: AccurioLabel 230Новата печатна машина за етикети на рола AccurioLabel 230 на Konica Minolta е най-сериозната инвестиция в Е Принт тази година, след миналогодишните инсталации на листова дигитална машина, съвачка и тристранен нож. С помощта на печатната машина за етикети и довършителния модул  DPR Scorpio SCR35PL , фирмата вече може да предлага нова услуга – бързо изпълнение на малки и средни тиражи дигитално отпечатани етикети на рола.

 

DPR Scorpio SCR35PL
на снимката: DPR Scorpio SCR35PL

 

Предимствата за клиентите са липсата на ограничение в минималния тираж, етикетите са на рола, което улеснява автоматичното или ръчно апликиране на етикетите, както и липсата на нужда от специализиран инструмент за щанцовене и премахване на ограниченията във форма и тираж на етикетите. Също така, етикетите отпечатани на AccurioLabel 230 са подходящи за всякакви приложения, включително и такива за досег с храна.

 

Xerox Primelink b9125
на снимката: Xerox Primelink b9125През последните месеци Е Принт инвестираха и в нова машина за черно-бял дигитален печат Xerox Primelink b9125, с цел оптимизация на производствения процес. Печатница Е Принт е с традиции в производството на книги, а новата машина ще им позволи да предлагат още по-качествена услуга. Важно за клиентите е, че фирмата вече разполага само с нови печатни и довършителни машини в целия процес на производство на книги в малки и средни тиражи. Печатницата също предлага на разположение на други колеги от печатния бранш, производствените си мощности при довършителните процеси като термолепене и рязане на тристранен нож и др. 

За повече информация и поръчки на етикети, и книги:
Е Принт
гр. София
жк. Левски Г
ул. Поп Грую 104Б
Тел.: 02/ 952 67 95
Тел.: 0899 142 737
express93@mail.bg
www.eprint-bg.com
www.6tampa.com

Вижте и Youtube канала на Е Принт. 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.