Нова машина за печат на пътни знаци в Микони ООД

928
Нова машина за печат на пътни знаци в Микони ООД

Тотем Груп ЕООД достави и инсталира първия в България широкоформатен UV принтер EFI™ H1625-RS. Машината е специално проектирана за печат на пътни знаци и табели, върху светлоотразително фолио. В комбинация с партньорите от 3М, крайният продукт покрива най-високите световни стандарти и има впечатляващите 12 години гаранция.

 

Микони ООД

 

Собственик на новото оборудване е Микони ООД – Смолян. Фирмата е своеобразен лидер в производството на пътни знаци и табели за сигнализация. Повече от 25 години, Микони ООД се грижи за нашата пътна безопасност и комфорт при пътуване.

 

 

Вижте повече техническа информация за EFI™ H1625-RS.

Внедряването на това ново оборудване, прави производствения им процес по-бърз, по-ефективен и с по-високо качество на изображението. За своите продукти, компанията използва само и единствено премиум клас 3М светлоотразителни фолиа – 3M™ Diamond Grade™ и 3M™ High Intensity Prismatic.

 

печат на светлоотразителнио фолиа

 

3M™ Diamond Grade™ е първокласно покритие с почти два пъти по-голяма отразяваща способност от останалите използвани материали и помага да се създадат по-видими знаци, като това намалява инцидентите през нощта с до 46%. Ретрорефлекторната технология “full-cube” на 3M™ използвана при тези фолиа позволява повече светлина да се отразява обратно към водача.

3M High Intensity Prismatic (HIP) е интензивно отразяващо покритие предназначено за постоянни и временни пътни знаци и маркировка при малко натоварени пътища, при които може да се получи разсейване на водачите на МПС.

Сътрудничеството между EFI и 3М е пример за това как едни от най-големите компании в бизнеса могат с общи усилия да създават иновативни продукти и по този начин да правят живота ни по-добър!

За Тотем Груп ЕООД
Фирма Тотем Груп предлага разнообразни и комплексни решения за дигитален печат, като е специализирана в текстилния печат.

0889 090 101
office@totem-group.eu
www.totem-group.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.