Mark Andy добавиха печат с бял тонер в линията Digital Pro

367
Mark Andy добавиха печат с бял тонер в линията Digital Pro

Mark Andy разширяват линията Digital Pro с интеграция на печатната технология на Konica Minolta, Accurio Label 400.

Mark Andy са пионер в индустрията с повече от 75 години опит в печата на етикети и опаковки. През годините те разширяват партньорството си с Konica Minolta в областта на дигиталния печат и конвертирането. Това силно партньорство води до това, че сега Mark Andy стават изключителен доставчик и на най-новата технология на Konica Minolta, Accurio Label 400 (AL400).

Интегрирайки тази нова технология за печат в своята индустриална линия Digital Pro (DPro), Марк Анди вече предлагат на своите клиенти първата си 5-цветна (CMYK и бяло) тонер базирана машина за печат на етикети, със завършен процес, от печат до конвертиране. Серията Digital Pro е предназначена за висококачествен и рентабилен печат на етикети в средни и големи обеми.

 

Mark Andy Digital Pro
На снимката е актуалният модел в момента Digital Pro 3 (CMYK + flexo + конвертиращи модули)

 

Добавянето на цифров бял тонер позволява на клиентите на Mark Andy да използват прозрачни или метализирани медии за печат на етикети, без да е необходимо да използват допълнителна флексопечатна секция за печат на подложка. Новата дигитална машина осигурява и подобрена скорост на производство до 42 метра в минута. Другите ползи за клиентите са по-ниски разходи за консумативи, намалени отпадъци и удължени работни цикли.

Развитието на фамилията печатни машини Digital Pro, продължава да е в съответствие със стратегията на Mark Andy за предлагане на машини с модулни, надграждащи решения.

Печатната машина с новата интегрирана технология на Mark Andy Digital Pro с конвертираща линия ще бъде показана за пръв път на LalbelExpo Americas, което ще се проведе на 13-15 септември 2022 година.

За повече информация се обръщайте към ексклузивния представител на Марк Анди за България – Графтек.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.