Пирапринт на нов адрес и обновена печатна база

939
Пирапринт на нов адрес и обновена печатна база

Пирапринт е специализирана в печата върху трикотаж и текстил. Сред услугите, които предлага фирмата са ситопечат, сублимационен текстилен печат, машинна бродерия и лазерна апликация, и др. Печатницата вече функционира в изцяло нова производствена база на адрес:  гр. Пловдив, жк. Тракия, ул. „Ягодовско шосе” №13. Тел.: 0888/ 662 672, office@piraprint.com.

На разположение на клиентите е шоурум, представящ всички технологични възможности, с които разполга Пирапринт.

Пира принт

Новата производствена база на фирмата е наистина впечатляваща. В нея Пира принт разполага с мощности достатъчни, за да удоволетворят всички изисквания на клиента за цена, качество и срок на изпълнение. Вижте всички снимки в нашата галерия.

Базата е дом на най-модерна техника за ситопечат, дигитален печат, машини за бродерия и мн. др.

Пирапринт е на разположение да отговори на всеки ваш въпрос, нужда или заявка, свързана с печат върху текстил.

Вижте профила на Пирапринт в каталога Полиграфия Инфо или техния уеб сайт за допълнителна информация: www.piraprint.com

Вижте всички снимки в нашата галерия.

 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.