Излъчиха победителите в изложбата D-SHIRT 2022, вижте ги тук

1392
Излъчиха победителите в изложбата D-SHIRT 2022, вижте ги тук

По време на откриването на дните на отворените врати EPSON DAYS, които се провеждат и в момента в шоурума на FACTOR.BG в София, бяха наградени пет творби на дигитално изкуство върху тениски.

Експонатите бяха отпечатани с DTG+DTF принтери Epson SureColor F2100 и Epson SureColor F3000, след това жури определи победителите. Предварително бяха обявени три награди, но от организаторите FACTOR.BG решиха да дадат още две допълнителни награди.

Участваха 62 участника, като всички отпечатани тениски бяха изложени в шоурума на FACTOR.BG, на разположение на посетителите. На откриването присъства и Андрей Бутуман, мениджър за широкоформатните и професионални принтери на Epson за региона, който приветства гостите на събитието.

Вижте победителите в изложбата D-SHIRT 2022 тук:

 

Марина Чамуркова
Автор: Марина Чамуркова

 

Антония Гласкова
Автор: Антония Гласкова

 

Зорница Гардакова
Автор: Зорница Гардакова

 

Мирела Партинова
Автор: Мирела Партинова

 

Мария Тодорова-Марчева
Автор: Мария Тодорова-Марчева

 

Всички, които желаят могат да посетят EPSON DAYS и да получат на живо демонстрации за съчетаване на технологиите DTG и DTF на принтерите Epson SureColor F2100 и F3000 за печат върху текстил могат да го направят до събота (08.10.2022) включително. Изложбата с тениските ще бъде отворена за посещение до 20-ти октомври, 2022 г.

Шоурум-галерия на FACTOR.BG
София, ул. Раковски 72.
Линк в google maps.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.