DTF системи за печат на термотрансфери за текстил

1465
DTF системи за печат на термотрансфери за текстил

Полихром Сервиз ЕООД  постигнаха споразумение за официално представителство на SER.TEC. за България и Северна Македония.

SER.TEC. е млада и динамична компания, която е основана през 1993 г. за производство на машини за ситопечат върху пластмаса, стъкло, дърво, тъкани, сушилни и др. С навлизането на дигиталния печат компанията успешно участва в създаването на дигитални машини.

SER.TEC. развива научноизследователска и развойна дейност за непрекъснато подобряване на техните продуктите. Разработени са технически и дизайнерски патенти и е създаден собствен професионален софтуер за печат: „WhiteRIP“. Следвайки пазарните изисквания, SER.TEC.  разработват DTG принтери, DTF системи, Digiscreen S серия, UV принтери, за печат на плоски и цилиндрични изделия и др.

DTF 600Най-новата продуктова линия на SER.TEC. са DTF системи за печат на термотрансфери за текстил. Предлагат се в две версии:

  • DTF 400 за А3 листа или рола 300 мм х 100 м;
  • DTF 600 за рола с размер 600 мм х 100 м.

Печатните системи DTF 400 и DTF 600 включват дигитална печатна машина съответно с 30 см и 60 см ширина с двойна печатаща глава (CMYK+бяло) за печат на филм на рола. Системата е оборудвана с автоматична система за почистване, сушилня и механизъм за навиване. Благодарение на двете печатащи глави DTF 600 позволява да се постигне висококачествен печат и гарантира отлична производителност. Печатния процес с DTF 600 е много лесен, изображенията, които ще бъдат приложени към обекта, се обработват от RIP софтуер и се отпечатват огледално върху РЕТ филм. Непосредствено след CMYK печата, втората печатна глава на машината нанася белия цвят. Впоследствие печатът преминава в машината за нанасяне на трансферната пудра и сушилнята. В края на машината филмът се навива на рола. Трансферът след това може да се извършва с помощта на термопреса или да се съхранени за по-късно приложение.


 

Тази технология  позволява да персонализирате облекло върху всеки плат или различни предмети с изключителна простота. Оборудването включва RIP софтуер WhiteRIP 7 във версия DTF с всички необходими функции за тази технология, включително:

  • автоматично генериране на ниво на бялото;
  • печат на профили за DTF;
  • управление на нивата на мастилото;
  • и др.

Повече информация за DTF 400 и DTF 600 потърсете при Полихром Сервиз:

гр. София
кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51
julian@polychrome.info

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.