Портфолио от продукти на CRON за предпечат

94
Портфолио от продукти на CRON за предпечат

CRON Europe GmbHCRON Europe GmbH е създадена през 1992 г. като високотехнологично предприятие за проектиране и производство на оборудване за предпечат. CRON Europe GmbH е дъщернa компания на Hangzhou CRON Machinery & Electronics Co. Ltd. През последните 29 години компанията се утвърждава като най-големия производител на CTP машини в Азия, а към настоящ момент и в света. Портфолиото от продукти на CRON обхваща целия дигитален спектър на оборудване за предпечат, вкл. UV, термални и широкоформатни CTP експонатори.

 

Философията на CRON е изцяло насочена към непрекъснато усъвършенстване и стремеж към високо качество и надеждност на произвeденото оборудване. Именно тази философия дава възможност на CRON да изгради през годините стабилна клиентска база в Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия.

Ключът към успеха на CRON е непрекъснатото усъвършенстване на своите продукти чрез иновации, know-how, гъвкавост и големи производствени възможности. Чрез ефективни и рентабилни продукти CRON дава шанс на печатниците по целия свят да увеличат своята конкурентоспособност.

Термални СТР експонатори

Термалните CTP експонатори на CRON отговарят на най-високите изисквания за качество на печат. Висококачественото изображение се постига чрез изключително точно експониране на растерната точка в диапазона от 1% до 99% при конвенционален или стохастичен растер и резолюция до 2800 dpi (опционално 3600 dpi). Всички CTP системи на CRON могат да бъдат пригодени за експонация на пластини с разделителна способност от 1200 dpi до 9600 dpi за печат на вестници, рекламни материали или ценни книжа.

 

CRON Europe GmbH

 

С производителност от над 70 пластини на час, множество опции за автоматизация и възможност за работа на дневна светлина, термалните CTP експонатори на CRON осигуряват бърз и надежден поток на пластините за повечето видове печат с формати от A3 до супер голям формат.

UV CTP експонатори

UV CTP експонаторите на CRON са създадени, с цел осигуряване на гъвкавост и висококачествен офсетов печат. Чрез своята лесна за управление и обслужване платформа, както и ергономичен дизайн този вид CTP машини предлагат бързо и ефективно производство на UV пластини в широк спектър от формати.

 

CRON Europe GmbH

 

CRON усъвършенства UV- експонацията, с което постига качество на точката съпоставимо с това при термалната експонация. Това ниво на качество се допълва от уникалната система Chemistry Replenisher Developer (CRD), която извършва автоматичен контрол на химията в проявителната машина, като осигурява прецизно проявяване в средните тонове, както и постоянен тонален диапазон от 1% до 99% (в зависимост от пластината). Всички CTP системи на CRON могат да бъдат пригодени за експонация на пластини с разделителна способност от 1200 dpi до 9600 dpi за печат на вестници, рекламни материали или ценни книжа.

Флексо СТР системи

Иновативните HDI решения за предпечат на CRON са създадени да отговорят на нуждите на производителите на на гъвкави опаковки и етикети, като осигурят високо качество и максимална ефективност.

Поради високите разходи за поддръжка на CTP експонаторите до този момент много производители на опаковки и етикети са принудени да възлагат производството на своите клишета на външни фирми. С новите HDI решения на CRON производството на пластини вече може да се извършва в самата печатница, което значително намалява разходите. Трите различни модела системи на CRON HDI се предлагат в пакет с интегрирана система за засмукване и филтриране на изпаренията и отворен TIFF интерфейс, който обработва печатни файлове от всички водещи workflow системи.

 

CRON Europe GmbH

Новите модели от серията HDI Flexo H+ се отличават с мощни лазери, които осигуряват два пъти по-висока скорост на производство в сравнение с предишните модели и постигат резолюция до 9600 dpi.

Всички модели от гамата CRON HDI Flexo са оборудвани с прецизни лазерни системи със стандартна резолюция от 5080 dpi. Гамата на CRON HDI Flexo е отлично решение за експонация на флексо и летерпрес клишета като гарантира плавни преливки и кръгли растерни точки неезависимо от скоростта на експонация.

Лого Доминов КонсумативОфициален представител на CRON Europe GmbH за България:

Доминов-Консуматив ЕООД

Интернет портал за печатни технологии.