Почиствайте от мастило вашите инструменти, части и аксесоари с лекота с машините за измиване Nanovis!

95
Почиствайте от мастило вашите инструменти, части и аксесоари с лекота с машините за измиване Nanovis!

Nanovis са специално създадени за печатната индустрия съоръжения, насочени към качествено, ефективно и екологично чисто измиване на мастило и мастилни натрупвания от частите на вашите печатни машини.

Машините за измиване Nanovis имат няколко разновидности за различни видове приложения и печатни производства, позволявайки ви да използвате оптималното за вас решение, от което имате нужда.

 

Nanovis

Технология, с която се чувствате безопасно

Уникалната технология на Nanovis се крие в процеса по почистване и последващото рециклиране на почистващия разтвор, който е с пълна липса на летливост (VOC free).

На първо място почистващият разтвор отнема цялото мастило от тави, части и други печатни елементи, които са нацапани по време на печат, и ги почиства идеално.

След това специалната система за рециклиране разделя напълно мастилото от почистващия разтвор, който можете да преизползвате отново за почистване. Този разтвор запазва своите почистващи свойства и трябва да се сменя изключително рядко.

Мастилното отлагане, което сте почистили, е във формата на суха, ронеща се маса, която е напълно чиста от почистващия разтвор и е напълно неутрализирана. По този начин нейният обем е много малък и е много лесна за изхвърляне без специални условия или усложнения.

Точният избор за вашата печатна поддръжка

Машините за измиване и почистване Nanovis предлагат възможности за:

  • Изцяло автоматизирано измиване
  • Изцяло ръчно почистване от мастило
  • Измиване с ултразвук

Оборудването може да бъде поставено в производствената зала и да се използва бързо и ефективно, тъй като не се отделят никакви неприятни миризми. Това позволява на вашите печатари да работят с по-голяма ефективност, без да им се налага да се преместват от една зала в друга, за да почистват частите.

Машините Nanovis са изключително екологични, което спестява време в печатницата, създава по-голяма безопасност за служителите и намалява нуждата и проблемите с изхвърляне на химикали.

Ако искате вашата печатница да бъде екологичен лидер, да отговорите на търсенето на вашите клиенти за отговорни към природата доставчици или просто искате да не се занимавате с химикали, Nanovis е правилният избор за вашата печатница.

Заедно с всичко това машините Nanovis изискват минимални количества поддръжка, която е изключително лесна, не отнема много време и може да се прави без специална подготовка или обучение.

Машините Nanovis – с поглед към по-чист и по-ефективен печатен процес

Оборудването на Nanovis, което можете да намерите в портфолиото на ГЕД е иновативно, изключително ефективно и е с поглед към запазването на здравето на вашите служители и околната среда – решения с високо ниво на автоматизация и намаляване на използването на химия.

Nanovis Nanocleaner

Nanocleaner предоставя уникално патентовано и екологично решение, което ви позволява да почиствате в дълбочина и с перфектен резултат нацапаните части, тави и други печатни модули от мастило, съвместима с всички разпространени видове печат и мастила.

Системата е подходяща за всички водещи печатни технологии и мастила във флексо печата, офсетовия печат, сито печата и тампонния печат. Оборудването е напълно автоматизирано и почиства различни видове части, тави и други аксесоари по машината за кратко време.

Nanocleaner има високо ефективна спрей система за почистване на частите и печатните тави. Архитектурата на машината е съобразена със спецификите на печатните секции и предоставя голям вътрешен обем, в който можете спокойно да почиствате няколко пълни секции едновременно. Почистващият цикъл отнема около десет минути, а самата машина изисква минимална поддръжка, която е не повече от един час на месец.

Научете повече за автоматизираната система за измиване Nanovis Nanocleaner >

Nanovis HC-1000

HC-1000 е машина за ръчно измиване на части, която е напълно революционна. Тя е идеалното решение за всяка печатница или производител, който използва тампонен печат, които търсят бързо и качествено почистване на замърсени с мастило части и елементи, като в същото време държат изключително на безопасността на своите служители и екологичността на процесите, които използват.

Машината на Nanovis ви позвлява да измивате бързо и лесно UV, солвентни и други видове мастила на повечето водещи доставчици, бързо и лесно.

Научете повече за машината за ръчно измиване Nanovis HC-1000 >

Nanovis US-500

Nanovis US-500 е компактна ултразвукова вана за почистване на части, тави и други машинни елементи, които за изцапани с мастило. Тя е ефективно и екологично решение, идеално за малки производства или такива с много машини.

Благодарение на своите четири колела машината е напълно мобилна и може лесно да се поставя до машините, които ще бъдат почиствани във всеки един момент. Освен с ултразвук, можете да почиствате елементи и ръчно благодарение на вградената четка.

Научете повече за ултразвуковата вана Nanovis US-500 >

Nanovis Bella DC-1300

Bella DC-1300 е създадена за всички компании, които притежават дигитална печатна машина HP-Indigo и които искат да я поддържат в идеално печатно състояние, като в същото време използват икономичен и напълно екологичен процес на почистване.

Nanovis

Почистването на частите и аксесоарите на HP Indigo машините е от ключово значение за тяхната оптимална работа. В същото време технологията е скъпа и изискваща и не може да се почиства със стандартните машини за измиване на части. Затова Nanovis са разработили специално решение таргетирано изключително към собствениците и ползватели на HP Indigo.

Научете повече за машината за измиване на части от HP-Indigo – Nanovis Bella DC-1300 >

За Nanovis
Nanovis е младо и силно ангажирано предприятие в областта на почистващите технологии. Поради все по-строгите разпоредби за опазване на околната среда и безопасността, изискванията към промишлените системи за почистване непрекъснато нарастват. Стимулът на Nanovis е да предлага иновативни и безопасни за околната среда технологии и продукти на печатната индустрия. Факт е, че много компании търсят устойчиви методи за почистване за своите инструменти за печатарската машина, методи, които са не само по-ефективни и по-евтини, но и все по-внимателни към хората и нашата околна среда. Компанията работи с поглед към допринасяне за това глобално предизвикателство, като предадат на следващото поколение среда, в която си струва да живее.

По този начин Nanovis посвещава цялата си енергия и опит в технологии за решаването на сложни проблеми с почистването. В тясно сътрудничество със своите клиенти компанията работи непрекъснато върху усъвършенстването на технологиите и продуктите – по този начин непопулярните и замърсяващи почистващи задачи могат да бъдат решени екологично, ефективно и чисто.

За ГЕД
ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Компанията доставя цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден с цел те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен. ГЕД подбира внимателно своите доставчици и партньори, с които работи, избирайки такива, които целят постигането на по-добри резултати за клиентите, имат отношение към околната среда и подпомагат развитието на икономиката.

Разгледайте машините за измиване и почистване на мастило Nanovis

или се свържете с ГЕД

Телефон: 02 80 61 264
Имейл: sales@gedbg.com
Уебсайт: printing.gedbg.com

Интернет портал за печатни технологии.