Предстоящо обучение на Академията на Magna Colours

635
Предстоящо обучение на Академията на Magna Colours

Запазете своето място на 5 и 6 февруари 2020 в обучение за печат с воднобазираните мастила за ситопечат на Magna Colours.

 

 

Двудневното обучение се организира поради големия интерес след вече проведеното на 6 и 7-ми ноември обучение в централния офис на Magna Colours  в Барнсли, Англия. Събитието е част от програмата обучения на подразделението на компанията – Magna Academy.

 

 

Участниците се запознаха с тънкостите на печата с воднобазираните мастила за ситопечат. Взеха участие  печатари от шест различни държави. Демонстрирани бяха голяма част от продуктите на Magna Print.

 

 

Поради големия интерес и ограничената бройка от участници, които могат да се включат в този формат на  обучение, от Magna Academy решиха да направят още едно подобно събитие в началото на 2020 година. Датите за него ще бъдат 5 и 6 ти Февруари.

 

 

Ако проявявате интерес и желаете да разберете как можете да участвате в Академията на Magna, можете да се свържете с представителите им за България от фирма САРВ.

www.sarv.bg
имейл: office@sarv.bg
телефон: +359 886 841 079

Вижте повече за Сарв в каталога Полиграфия инфо

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.