Признание от HP за високопроизводителните системи за лазерно рязане Summa

128
Признание от HP за високопроизводителните системи за лазерно рязане Summa

Комбинацията от HP Stitch и L серията на Summa осигурява висока ефективност и различни приложения.

От много време насам процесът на рязане не е проблем за дизайна, печата и кроенето. Машините вече са прецизни и лесни за употреба. Днес производителите могат да направят производството още по-ефективно като инвестират в интегрирани системи с високо ниво на съвместимост. С тази цел HP са оценили и тествали L сериите лазерни системи за рязане на Summa. Системите бяха одобрени от HP. TТова означава, че двете технологии работят заедно безпроблемно и генерират добавена стойност в работния процес на клиентите.

системи за лазерно рязане Summa

 

Сублимационните принтери HP Stitch предлагат „най-бързото решение за точно възпроизвеждане на цветовете в света“. За постигане на добро завършване на финалния продукт потребителите могат да разчитат на Summa L решенията. Тези лазерни системи за рязане предлагат изключителни точбност и производителност за рязане на текстил за спортни облекла, мода, интериорна декорация и реклама.

HP заявяват, че целта на тестовете на Summa е компанията да потвърди ефективността и конкурентното предимство на комбинацията на HP Stitch и Summa.

Изпълнителният директор на Summa, Erwin Vandousselaere добави: „С нашата L серия и най-вече L3214, Summa осигурява реална производителност, която променя правилата в рязането на текстил. Системата се отличава не само със своята скорост, тя предлага и високи нива на прецизност и отговаря на най-високите стандарти за безопасност. Благодарение на ширината си от 3.2 m, тя е в перфектен синхрон с широкоформатните текстилни принтери като тези от серията HP Stitch. Вярвам, че потвърждението на HP предлага огромна добавена стойност на клиентите и пасва на потребностите на бизнеса им.”

Добра инвестиция

За компании в натоварена производствена среда, печалбите се генерират благодарение на високата производителност. В този случай, ключовият момент е оптимизацията на работния процес за бързо производство на качествени продукти. Част от този процес е координацията между печата и рязането.

Предимствата на лазерните режещи системи:

  • Увеличена производителност чрез автоматизация и бързодействие;
  • Лесна употреба чрез автоматизирани опции и интелигентно подаване на материала;
  • Надеждна работа чрез лазерни компоненти с дълъг живот и висококачествена електроника;
  • Безопасна употреба със затворена система и отвеждане на парите;
  • Прецизно довършване чрез видеоразпознаване, безконтактно рязане и запечатване на ръбовете.

Процесът на оптимизиране на работния процес на клиентите продължава отвъд печата и рязането. Той е сбор от всички компоненти и начинът, по който те си взаимодействат.

Източник: пресинформация на Summa
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.