Ограничете риска, като използвате собствен принтер за цветни етикети!

257
Ограничете риска, като използвате собствен принтер за цветни етикети!

Планирате ли да започнете вътрешен печат на етикети? Ако отговорът е “Да!” Вие сте  на път да станете по-гъвкави в производството и по-рентабилни. Знаем, че сега ще имате толкова много въпроси, но докато четете тази статия, можете да си отговорите на много от тях.

 

цветни етикети

 

Понякога може да се нуждаете от няколко етикета (няколкостотин или дори по-малко), ние го наричаме малък тираж. Обикновено се обаждате на трети страни и поръчвате да ги отпечатат, но ще има някои проблеми като скъпи повторни отпечатвания, излишък, забавени доставки или напразни разходи. Затова по-добрият вариант е да  закупите принтер за етикети! В днешно време има различни  цифрови принтери за етикети, но опитайте нещо по-добро като OKI PRO1050, който е бърз, с висока разделителна способност, използва 5 цвята CMYK+W. Това е LED принтер за етикети с голяма издръжливост на цветовете. Можете да отпечатате толкова етикети, колкото са ви необходими в момента.

Етикетите изглеждат невероятно и са налични, в момента, в който имате нужда от тях. Цената на етикет е по-ниска в сравнение с предварително отпечатаните етикети в малки тиражи, без изхвърляне на ненужните етикети. Всичко това води до ограничаване на разхода и по-бърза възвръщаемост на направената в принтера инвестиция. Този принтер може да печата до 152.4 мм  в секунда.  А дължината на един етикет може да бъде до 1320мм (132см). Това изглежда наистина зашеметяващо.

Бързо отпечатване на етикети

цветни етикетиУжасяващо е, когато трябва да спрете производството поради изчерпване на етикетите или невъзможността да Ви бъдат доставени навреме. В такъв случай ще е идеално да разполагате със собствено решение като например висококачествен и високоскоростен цветен принтер за етикети OKI PRO1050,  използващ тонер,  за да отпечата ярки и живи цветове.

цветни етикети

Той е идеален за отпечатване на  висококачествени етикети за даден продукт,  както и за многоцветни етикети за външна кутия или кашон. Печата върху различни видове медии включително и черни. Печатът е устойчив на вода и влага, омасляване, високи температури и UV лъчи.

Ако вътрешните Ви процеси изискват отпечатаните етикети да бъдат навити на ролка, можете да използвате опционалното устройство за навиването им. Нашият цифров принтер за етикети е перфектен за пекарни, захарни изделия, опаковки за билки, хранителни продукти, крафт напитки, вино, сокове, хранителни добавки, маркиране на растения, етикети за продукти, етикети за реагенти, козметика, идентификационни етикети, медицински етикет, химически етикети, етикети за колети и други.

Лесна промяна на дизайна!

Само си представете, че работите в хранително-вкусовата промишленост, една от вашите рецепти е променена в последния момент! Ако използвате предварително отпечатани етикети, трябва да ги изхвърлите и това ще доведе до загуба на пари. Но като използвате цветния етикетен принтер на OKI  за печат на етикети при необходимост, просто трябва да промените дизайна/съдържанието на етикета и можете да печатате както при нормален принтер. Отпечатвате нови етикети без да отделяте много време, а производството продължава. Без загуба. Можете и бързо да обработвате нови поръчки за малки тиражи. Освен това сте гъвкав при промяна на дизайна  според нуждите на пазара.

 

принтер OKI

Ще Ви споделим и друг пример, ако произвеждате крафт бира и искате да популяризирате някои оферти чрез етикети, трябва да сте помислили за това по-рано във времето, в противен случай ще загубите много време, пари, както беше обсъдено по-горе, но с OKI PRO1050 можете лесно да направите етикети на момента според вашите производствени серии.

За да научите повече за OKI PRO1050, вижте нашия YouTube канал. Сравнете нашия цифров принтер за етикети с други марки принтери за етикети и открийте разликата!

Предимства

  • Лесна настройка, необходимо е минимално обучение
  • Лесен работен процес
  • Отпечатайте нови дизайни за минути
  • Лесен печат на променливи данни
  • Без повече изхвърлени непотребни етикети – отпечатате само това, което е необходимо
  • Възможност за печат на етикети за хладилни камери, фризери и употреба на открито, химическата индустрия

За повече информация: Techno Pro
Още интересни статии ще откриете в блога на Техно Про
Moжете да отправяте Вашите запитвания както следва:
Телефон: +359 2 817 32 50
E-mail: salesteam@technopro-bg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.