Проверявате ли качеството на печатната си продукция?

390
Проверявате ли качеството на печатната си продукция?

В наши дни е все по-модерно да се говори за „качеството“ на печатната продукция. Има ли го, няма ли го, на какво ниво е? Кой го оценява и как го оценява?

Въпроси, на които все повече клиенти желаят да им отговорите! А вие знаете, че това са желаните от вас клиенти – с големите обеми, с добре платените поръчки, с реномето си, което прилепвате и на вашата компания. Всички искаме тези клиенти!

Е, време е да им отговорите подобаващо. Но какво се изисква?

Да започнем със стандартното:

  • Цветово съответствие, цветово постоянство и повторяемост.
  • Перфектен регистър между цветовете (бел. ред. „пасер“).
  • Точни количества.

Това всеки твърди, че го може, но може ли да го докаже по обективен начин?

Да преминем към следващото ниво:

Страхотно, но това е невъзможно! Напротив, ще ви кажат от Графтек ООД. С иновативните системи за инспекция и управление на качеството на печатната продукция от Luster, които Графтек ООД ще ви достави, вие ще можете да направите всичко това автоматизирано и без никакъв компромис. По-важното – ще можете да защитите качеството на продукцията си пред своите клиенти с надеждни и безпристрастни, автоматично генерирани отчети.
Къде могат да се използват системите на Luster, доставени и инсталирани от Графтек ООД?

  • Производство на гъвкави опаковки в среден и широк формат с флексо, офсетови и машини за дълбок печат.
  • Производство на опаковки от картон.

 

качество на печатната продукция   качество на печатната продукция

качество на печатната продукция  качество на печатната продукция

качество на печатната продукция

качество на печатната продукция

 

 

Графтек ООД е официален представител на Luster LightTech Group Co. за България и отговаря за продажбите, доставките, инсталациите, както и следпродажбения сервиз на оборудването.

За повече информация, как можете да повишите нивото на качеството във вашето производство, се обръщайте към Графтек ООД.

Контакти:
Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
гр. София
ул. Козлодуй 94

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните пет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат. Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички големи рекламни кампании и определено знае какво се случва при клиентите на печатния бранш. Специализирал се е в търсене на технически решения за креативните идеи на рекламните агенции и затова е много полезен при писането на материали за нестандартни материали и технологии.

Настоящи занимания: Работи като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България

В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова и футбола. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и билярд. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.