Първа Landa S10 в Китай

229
Първа Landa S10 в Китай

Китайският гигант в областта на опаковките, Zhongrong Printing Group (ZRP) инсталира и използва първата нанографска система Landa S10 в азиатско-тихоокеанския регион. ZRP ще използва системата, за да осигури по-бърз и качествен дигитален печат за къси и средни тиражи на опаковки.

Първа Landa S10 в Китай

Mr Huang, CEO, ZRP коментира: „За нас е чест да сме първата китайска компания, която инсталира и използва Landa S10 и предлага предимствата на технологията на клиентите си. Ние вярваме, че модерните технологии са ключови за ръста и диференциацията на бизнеса и всеки сигнал сочи, че машината Landa ще ни ги осигури. Клиентите ни сега могат да поръчват средни тиражи с удивителни цветове и всички логистични и екологични предимства на възможността да поръчваш каквото и когато искаш.“


Ролята на цвета

Възможностите ни вече включват дигитален печат, офсет, дълбок печат, сито и флексографски печатни процеси, но Landa S10 ни осигурява изцяло нови производствени възможности, които наистина допълват другите ни технологии за печат. В Китай цветовете, използвани в опаковките и брандирането са наистина критични в решението за покупка. Цветовете могат да комуникират всичко, от хранителната стойност до автентичността на продукта (че не е менте). Заради това, очакваме брилянтните цветове на нанографията да генерират висока добавена стойност за клиентите, особено в конкурентна търговска среда.“ добави Huang.

Landa S10

Landa S10 предлага едностранен формат с ширина 1050 mm и ефективно производство на картонени опаковки и POP/POS продукти. Тя има по-висока производителност от всяка друга дигитална листова преса в индустрията. Скоростта е 6500 листа в час на стандартни материали с дебелина (60-800μm).

Yishai Amir, изпълнителен директор на Landa, коментира: „(ZRP) са експерт в опаковките и в топ 100 водещи доставчици в индустрията в Китай. Компанията не само разбира възможностите, предлагани от Landa S10, но знае и как да изведе нанографията на пазара и ще стимулира бързото и налагане.”
Източник: пресинформация на Landa
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.