Резци за книговезки ножове Fassco

2565
Резци за книговезки ножове Fassco

Полистор ООД дистрибутира един от водещите производители на резци за книговезки ножове, германската Fassco.

Книговезките резци и машината са едно цяло, а ефективността на всяка машина за рязане зависи от качеството на ножа за рязане. Специалистите от Fassco избират най-подходящите материали, осигуряват оптимална топлинна и механична обработка за вашите режещи инструменти. Трите фактора необходими за перфектното качество.

Fassco предлагат избор от каталог на голямо разнообразие от резци за книговезки ножове и др. машини за довършителни процеси. В тяхното портфолио можете да намерите стандартни инструменти подходящи за машини на повечето производители в света, но компанията предлага и допълнителна изработка на специфични резци по чертеж на клиента.

 

резци за книговезки ножове Fassco

 

Още от началото на 2017 година Полистор доставя резци за книговезки ножове и някои от българските печатници вече се довериха на качествените продукти с марката Fassco. Можете да разчитате по всяко време на Полистор за съдействие при избора и доставката на режещите инструменти.

За контакти на Полистор ООД:

Склад:
гр. София
ул. Мюнхен №14
БЦ „Искър-ЮГ“
Тел.: 02/ 423 18 13
Тел.: 0882/ 435 105
Тел.: 0882/ 421 174
sklad@polystore.eu

Офис:
гр. София
ул. Бузлуджа №4-6, партер, ап.2
Тел.: 02/ 423 09 08
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0889/ 427 121
Тел.: 0888/ 292 204
office@polystore.eu
www.polystore.eu

Полистор ООД в каталога Полиграфия Инфо:
Полистор е ексклузивен представител за България на AS Inc, Cito, DS /Hi-Tech Chemicals/, Kruse, Mylan Group, Pacom, Pulse, Som, Telsas и Toyo Ink Europe NV и официален дистрибутор на Asahi, Continental, Covertex, Eckart, Eggen, Martinez Ayala, Pavan, Policrom Screens, Schwegmann, Tesa, Van Son, Vulcan и Fassco. Екипът на фирмата е с над 20-годишен опит в областта на полиграфията. Разполагаме с един от най-добре снабдените складове в България. Поддържаме добре развита дилърска мрежа в страната и склад в Букурещ. Извършваме доставки на над 300 малки, средни и големи печатници в България.

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.