Рекламната агенция като производител на ролни етикети

370
Рекламната агенция като производител на ролни етикети

Индустрията на печатната реклама беше засегната изключително много от пандемията и отключената от нея икономическа криза. „Новата реалност“ вече е факт и ние трябва тепърва да се учим да живеем и работим в нея.

Но какво означава това и какви ще бъдат последствията за печатната реклама?

Само няколко щрихи – ускори се преминаването от стандартното, или някои ще кажат „старомодно“ пазаруване, към пазаруване в интернет. Пострада социалното общуване, в това число и бизнесът лице-в-лице.

Стана ясно, че огромен процент от работата може да се извършва и отдалечено. Голяма част от рутинните, монотонни, ръчни дейности бяха или предстои да бъдат автоматизирани, чрез машини. Животът ни се премества в дигиталното пространство, все повече и повече. Това означава повече интернет трафик, по-малко трафик в материалния свят. За съжаление печатната реклама е само в материалния свят и тя постоянно губи позиции от дигиталните рекламни канали.

Това наблюдение не е някакво революционно откритие – всички ангажирани в печатната реклама го виждат и усещат. Логичният въпрос, който много от рекламни агенции, дигитални и офсетови печатници си задават, е „А сега накъде?“. Отговорът никога не е еднозначен и няма как да бъде, при огромното разнообразие на различни рекламни производители. Едно е сигурно – никой бизнес няма за цел да се свива, а оборотите и печалбите да намаляват. Точно обратното – всеки иска да се разширява и да расте. Ето ви една идея как може да стане това – с производство на етикети на ролка!

Ролните етикети са доста специфичен, но не и нишов продукт. Огледайте се – етикетите са навсякъде, върху почти всеки продукт. Потреблението на етикети постоянно нараства – то е функция от потреблението на постоянно увеличаващото се население в световен мащаб. В България ръстът на дигитално отпечатани самозалепващи се етикети тепърва очаква своя бум.

Afinia DLP-2100


Дигитална поточна линия за етикети Afinia DLP-2100

 

С развитието на технологиите, инвестициите в производствени дигитални системи за етикети стават все по-достъпни, дори и за малки компании, като рекламни агенции, дигитални печатници и офсетови печатници. Процесите са напълно автоматизирани или до много голяма степен автоматизирани, което увеличава производителността, намалява времето за изработка на тиража, намалява грешките и брака. Така ще можете да обслужите максимален брой клиенти без затруднения и да увеличите приходите и печалбите.

Можете да се запознаете с машините за производство на ролни етикети, които предлагат Графтек ООД тук.

Дигитална довършителна машина Virgo – VRG22PL

Virgo – VRG22PL

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете директно с Графтек ООД.

Контакти:
Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
гр. София
ул. Охрид 53

 

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.