Ротационен печат върху козметични и фармацевтични опаковки с UV LED печат

477
Ротационен печат върху козметични и фармацевтични опаковки с UV LED печат

Читателите на Printguide със сигурност знаят за внедрената преди повече от година иновативна UV LED технология в Астра Графика, която е с огромно приложение при ротационен печат върху козметични и фармацевтични опаковки.

 

Ротационен печат върху козметични и фармацевтични опаковки

 

Астра Графика е с повече от 30 годишен опит в печата и разработва, и предлага редица печатни решения на своите клиенти в козметичния и фармацевтичния бранш. Фирмата предлага ротационен ситопечат върху козметични и фармацевтични опаковки от РЕ, PP, PETG, PET и стъкло с уникалната за България UV LED технология. Тя позволява прецизност на детайлите /шрифтовете/ до под 1 мм и високо качество. Подходяща е както за серийни, така и за бутикови производства. Технологията е мащабируема и може да се разширява печатаемата площ според изискванията на клиента. Друго предимство е повторяемостта на качеството и вида на отпечатъка, изключителната детайлност и устойчивост на печата. Процесът е с добра степен на автоматизация, което гарантира разумни срокове на изпълнение.

 

Ротационен печат върху козметични и фармацевтични опаковки

 

Специално за фирми насочени към грижата в опазването на околната среда, /органични, натурални, био и веган/ козметики Астра Графика предлага печат върху козметични опаковки за многократно ползване.

За да се уверите във високото качество и производствените възможности на Астра Графика, можете да разгледате мостри в техния офис.

За поръчки за печат:
София
ул. Илиенско шосе № 8
Тел./Факс: 02/ 936 11 98
Тел.: 0888 324 954
Тел.: 0888 834 812
djimi@astragraphica.com
nina@astragraphica.com
www.astragraphica.com

Вижте още профила на Астра Графика в каталога Полиграфия Инфо
Други публикации за Астра Графика в Printguide

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.