Ротационна щанца от iECHO

398
Ротационна щанца от iECHO

MCT 5035 е ротационна щанца от ново поколение, която е създадена за лесно управление и да заема малко пространство.

MCT 5035 ротационна щанца

 

Серията МСТ Rotary Die Cutter са ротационни щанци за малки, но често повтарящи се тиражи, които често се използват за изработката на самозалепващи се стикери, етикети за вино или за дрехи, карти за игра и множество други продукти, използвани в печатната, опаковъчната, модната индустрии, електрониката и т.н. Благодарение на подаващата система със специална повърхност, автоматичното отклоняване и прецизно подравняване, листовете преминават бързо през мощните ролките, оборудвани с магнитни ножове, които изпълняват най-различни щанц операции като пълно или частично прорязване, биговане и перфорация.

Предимства на ротационна щанца MCT 5035:

  • Малките размери на щанцата спестяват пространство – Машината заема пространство от 2 м2, благодарение на малките си размери е лесна за транспортиране и е подходяща за всяко пространство или позициониране спрямо останалите машини в производството.
  • Безопасна смяна на ножовете – Сгъваема маса за разделяне на материала + дизайн с автоматична въртяща се ролка за лесна смяна на ножовете.
  • Тъч панел за по-голямо удобство – Изчистеният външен вид на тъч панела и компютъра за управление заема по-малко място и предлага по-голямо удобство при употреба.
  • Точно и бързо подаване – Минавайки през подаващата маса със специална структура, медията се коригира автоматично за прецизно подравняване и по-бързо преминаване към щанцата.

Машината разполага с функции за непрекъснато автоматично подаване, автоматично подаване на хартия, автоматична корекция на отклонението, откриване на два листа, щанцоване и подравняване чрез маркери и автоматично изхвърляне на отпадъци.

 

ротощанца

Вижте няколко видеа, показващи по-детайлно начинът на работа на щанцата.

Ротационна щанца MCT 5035 се предлага от Адком. Вижте повече информация в брошурата тук.

Интернет портал за печатни технологии.