Светът е по-цветен с мастилата за памук на Kodak

196
Светът е по-цветен с мастилата за памук на Kodak

CMYK мастила Flatdog

 

Дигиталният печат върху текстил в България навлезе в нова ера. Тя е в резултат на партньорството между българската марка FlatDog и световния концерн Kodak. FlatDog е изключителен представител за България на серията DTG мастила Kodak Resolute Ink Premium, разработени по технология на Kodak. Те са от ново поколение, водно базирани мастила за директен печат върху текстил с подобрени характеристики спрямо лидерите в този сегмент на пазара. „Микс от уникални качества“ е заслужената визитка на Kodak мастилата. Те са достъпни за хиляди потребители след многобройни предварителни тестове в завода, приключили с феноменални резултати.

 

 

Предимствата на мастилата Kodak Resolute Ink Premium

Всяко изделие от естествена материя – памук, лен и коприна, върху което се печата директно с мастилата Kodak Resolute Ink Premium, се превръща в своеобразно и неповторимо произведение на изкуството, завладяващо с ярки и пъстри цветове. Благодарение на иновативната технология на производство на мастилата, багрите се запазват наситени и свежи както върху тъмна, така и върху светла основа и не се променят при многократно пране. Важна подробност е, че Kodak Resolute Ink Premium е съвместим с принтери, ползващи печатащи глави Epson DX 5, DX 6 и DX 7, а ниската им себестойност спрямо високото качество е без аналог. Друго предимство на мастилата е, че те се произвеждат във Великобритания, което гарантира постоянство в цветовете и качеството при различни партиди. Не на последно място – те са екологично чисти и безвредни при работа, доказателство за което са техните сертификати за безопасност.

 

 

Освен мастилата Kodak Resolute Ink Premium, FlatDog предлага и други консумативи за DTG печат. Сред тях са промивни и почистващи течности, оптимизатори за светъл и тъмен текстил, защитна хартия и др. Съвместното им използване гарантира ярък, детайлен и устойчив на пране печат. От FlatDog осигуряват и нискобюджетни стартови комплекти за първоначално зареждане на принтера.

 

измиващи течности

За марката FlatDog и нейното изобретение

FlatDog произведе първия български високотехнологичен принтер за директен печат върху текстил през 2015 г. От тогава до сега машината претърпя много подобрения. Различните модели бяха представени на Международното изложение за печатни и рекламни комуникации Copis 2018 и Copis 2019 в София и на Международното изложение за текстил и мода Текстейлър Експо 2018 и Текстейлър Експо 2019 в Пловдив.

 

flatdog

 

Принтерът работи изцяло с мастила на водна основа върху памук, лен, коприна и други естествени материи. Качеството и скоростта на печат са непостижими за конкурентите му в този ценови сегмент. Един квадратен метър се отпечатва за 7 минути. От FlatDog предлагат избор между четири модела принтери, а срокът за изпълнение на поръчките е 4 седмици. Те са с гаранция 1 година, а клиентът може да разчита на гаранционен и извънгаранционен сервиз. Комуникацията с фирмата не приключва с покупката на машината. Специалисти от компанията я инсталират на посочено от клиента място и провеждат обучение на този, който ще работи с нея. Дигиталното печатане с FlatDog върху текстил е не само лесно и приятно. То отваря възможност за тези, които търсят нови професионални изяви и ориентация към собствен бизнес.

 

FlatDog

 

Във FlatDog работи амбициозен екип, който си е поставил високи професионални цели. През март тази година излезе нов, подобрен модел – FlatDog Evolution. Той е преминал успешни изпитания в лицензирана лаборатория и притежава CE сертификат. В третата генерация принтер на FlatDog има редица подобрения. Те са в механиката, в електрическата схема, в софтуерното управление, лекотата на обслужване, както и в дизайна. Премиерата на модела ще бъде на специализираното Международно изложение FESPA Global Print Expo 2020, което ще се проведе на 8-10 октомври 2020 г. в Испания.

Източник: FlatDog

За контакти на FlatDog: Тел.: 0887 629 283

FlatDog в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.