Подготвяйте сами своите мастила, лакове и бои и постигнете пълна проследимост на наличностите с GSE Dispensing!

562
Подготвяйте сами своите мастила, лакове и бои и постигнете пълна проследимост на наличностите с GSE Dispensing!

Компанията GSE Dispensing е водещ производител на решения в затворен цикъл за подготовка и управление на мастила и покрития във всички етапи от процеса в печатницата. Със седалище в Брумен, Холандия и над 45 годишен опит, GSE създават стабилно, бързо и интелигентно оборудване за дозиране и разбъркване и многофункционален модулен софтуер за проследяване и управление на мастила, пасти, лакове, покрития и бои за целия производствен процес.

 

 

С какво могат да са полезни решенията на GSE?

  • Самостоятелно формулиране, смесване и подготовка на мастила за поръчки – бързо, удобно и с точност до грам.
  • Управление и проследяване на наличностите в склада с възможност за преизползване на мастила и лакове и минимизиране на отпадъка.
  • Автоматизация и интелигентни калкулации за подготовка на точни формулировки на база предварително зададени данни.

Печатниците и производителите, които имат съществуващи системи GSE Dispensing, могат да се възползват от поддръжка за наличното им оборудване директно от новият им представител за България – ГЕД ООД!

Научи повече за ГЕД и GSE ⇗

Какви активи и системи за подготовка и проследяване на мастила ще откриете в GSE

Цялото портфолио от решения на GSE Dispensing ви дава възможност да постигнете самостоятелна подготовка и проследяване на наличностите за вашите мастила – от малки продукти за претегляне и смесване, до затворени от начало до край системи за управление на мастила и покрития.

Смесителни станцииСмесителни станции и дозиращи системи за мастила, лакове и бои

Смесителните станции за мастила и лакове ви позволяват да станете независими и да достигате вашите цветови цели по-бързо и точно. С тях формулирате количествено и забърквате своите цветове в различни разфасовки според изискванията на поръчката.

Разгледай смесителни станции и дозиращи системи

Разгледай още:

Модулен софтуерМодулен софтуер за завеждане и проследяване на наличности

Многофункционалният софтуер на GSE ви позволява да подготвяте поръчки и да управлявате наличните количества с мастило и покрития. Той се грижи за приготвянето на формули, планира производствените цикли, рециклира върнатите мастила и проследява номерата на партидите.

Разгледай софтуер за управление на мастила

Системите на GSE Dispensing могат да дадат и да поддържат конкурентно предимство за печатниците и производителите, които търсят високо качество, производственото им време е от съществено значение и имат високи изисквания от своите клиенти.

  • Опаковки от картон и велпапе
  • Гъвкави опаковки
  • Етикети
  • Външна и вътрешна реклама с високи изисквания
  • Текстилни продукти
  • Тапети и други интериорни дизайни

Двата екипа на ГЕД и GSE са на ваше разположение за гладко инсталиране, пускане в експлоатация и последваща поддръжка на вашите системи за бърза и точна подготовка и управление на мастила и покрития.

Запишете се за имейл Бюлетин на ГЕД Печатни Решения
Последвайте ГЕД в LinkedIn

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.