Стартираха продажбите на сгъвачната машина в малък формат H+H S45

74
Стартираха продажбите на сгъвачната машина в малък формат H+H S45

След като преди няколко месеца H+H представи сгъвачна машина за продукти в малък формат S45, на пазара вече са продадени 15 машини от този тип. Положителния отзвук за S45 се дължи на ниската и цена и кратки срокове за доставка, заедно с обичайното високо качество. Малоформатната сгъвачна машина H+H се предлага в предварително дефинирана конфигурация като пакет, включващ подаващо устройство, първа и втора секции за сгъване, транспортна маса между тях и вертикален стакер.

H+H S45 на живо през Alliance Days 2021
Събитието ще се проведе на 30 ноември 2021 г. и 1 декември 2021 г. като виртуално VIP събитие, чрез видео предаване на живо. Заинтересованите страни могат да правят индивидуални, необвързващи видео срещи с партньорите на Алианса. Предимството в сравнение с подобни концепции е, че това не са уебинари с няколко участници. Вместо това на участниците се предлага ексклузивна, индивидуална VIP среща с партньорите на Alliance, което им позволява да се възползват от много лични демонстрации на машини.

 

H+H S45

 

Предимства на H+H S45
H+H S45 има много предимства пред другите конкурентни продукти в сегмента. Например, сгъвачната машина има осем или четири касети, които са постоянно в машината без да има нужда от изваждането им за дейности по регулиране. Това означава удобна работа и опростява процеса на настройка. Допълнителен акцент на машината е включената транспортна маса, включително устройство за изхвърляне на дефектен лист между първия и втория сгъваем модул. Тя е здраво монтирана в сгъвачната машина и има функция за плъзгане. Това гарантира ергономичен достъп до валовете за извеждане. Задната част на транспортната маса също може да бъде изместена, което позволява лесно регулиране на страничното положение на втора сгъвачна секция. Няма нужда от уморително преместване на следващите модули напред и назад по време на смяна на формата, което намалява времето за настройка и спестява място в производствената среда. Новата сгъвачна машина в малък формат е оборудвана с интуитивното управление M1 Basic. Софтуерът също така позволява допълнителна дистанционна поддръжка на машината. Изключително дългата транспортна маса пред първото сгъвачно устройство, с дължина 1,4 m и осигурява надеждно подравняване на листовете. Тя може да бъде снабдена на по-късен етап със система от камери за четене на кодове. Машината може да бъде надградена с различни периферни устройства, например пресираща станция, устройство за етикети или успоредно сгъване чрез ножове за по-многостранични продукти.

За повече информация се свържете с Булграфика ЕООД:

гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93

office@bulgraphica.com

www.bulgraphica.com

Профил на Булграфика в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.