Японска сублимационна хартия Katana Subliss от FACTOR.BG

362
Японска сублимационна хартия Katana Subliss от FACTOR.BG

„Индустриална“ цена и безкомпромисно качество на печат и стабилност на параметрите, за безпроблемни дълги тиражи и повтарящи се поръчки.

Сублимационният печат върху текстил е изключително конкурентна ниша, а близостта на Турция подлага на допълнителен натиск българските фирми, специализирани в сублимационния печат.

От друга страна, използването на обичайните евтини уж-сублимационни хартии, които не могат да осигурят постоянно качество на печат и трансфер, не е приемлив вариант – процесът на изготвяне и одобряване на мостри е достатъчно дълъг и сложен, за да се допуска риск от разнотоние при дълги тиражи или периодично повтарящи се поръчки. Особено валидно е изискването за качество и консистентност, когато става дума за модни дрехи, доказани брандове, спортни облекла и т.н.

сублимационна хартия Katana Subliss

За да оптимизира цената на хартията, FACTOR.BG добави е портфолиото си два нови вида сублимационна хартия, произведени в Япония по специална технология и с гаранция за качество и консистентност:

И двете хартии са универсални – подходящи са за практически всякакви модели сублимационни принтери и сублимационни мастила.

За да се оптимизират транспортните разходи, хартиите ще се доставят безплатно само при поръчки, кратни на цял палет, от вид хартия.

Ако желаете да тествате новите сублимационни хартии Katana SuBliss, можем да доставим и само една ролка, без увеличение на цената на квадратен метър, но транспортните разходи са за сметка на клиента.

При последваща поръчка на един или повече палета от даден вид сублимационна хартия, разходите за транспорт на единичната ролка ще ви бъдат възстановени изцяло.

Екипът на FACTOR.BG
factor.bg
0896 738700

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.