Тепеде България предлага машините на HANDTOP в България

206
Тепеде България предлага машините на HANDTOP в България

От Февруари 2020, Тепеде България предлага машините и пълното сервизно обслужване на HANDTOP Tech Co., Ltd.

Фирмата е основана в началото на 2010г и от 2015г е част от групата на Shenzhen Hanglory, под чиято шапка са още 5 компании, произвеждащи индустриални текстилни принтери, single-pass машини за печат на велпапе, етикети и други. HANDTOP Tech Co., Ltd е специализирана в разработването, производството и разпространението на дигитални UV принтери. Фабриката им е разположенa на площ от 33000м2, като 2021 ще е готова новата им производствена база от 90000м2.

 

Машините на HANDTOP се използват широко в рекламата, за производството на декорации, принтирани стъкла и други индустрии, като се отличават с висока прецизност и надеждност. Портфолиото им включва UV Flatbed, UV Hybrid и UV Roll to Roll принтери на различни размери и с различни принтиращи глави, като Ricoh Gen.5, Ricoh Gen.6, Kyocera и Konica 1024a. Машините позволяват конфигурирането им според нуждите на клиента, в зависимост от вида печатащи глави, желаната скорост, цветност и приложение и не на последно място бюджет.

 

Последните най-нови модели на компанията са:

HTH3200UV RTR-Turbo – високоскоростен принтер на 3,2м ширина
Машината печата на ширина 3,2м с 8 Kyocera печатащи глави и е оборудвана с Anti-static bar, система за едновременен печат на две ролки по 1,6 м ширина, LED лампи, PC с инсталиран Caldera RIP и mesh kit. Главите са разположени в два реда и са задвижвани от надеждни и бързи линейни мотори.

HTH3200UV RTR-Turbo

HT3200UV HK10 – 3,2м хибриден принтер с линейни мотори
Този принтер на HANDTOP печата с висока скорост и прецизност, благодарение на линейните мотори, с които се постига скорост от 1,5м/сек в bi-directional режим. Може да бъде оборудван с до 10 пиезо печатни глави Kyosera от индустриален клас за постигане на скорост на печат до 142m²/ч., Anti-static bar, LED лампи, PC с инсталиран Caldera RIP и две подвижни маси за печат на плоскости.

HT3200UV HK10

HT2512UV-Gen.6 – Плоскопечатна машина 2.5×1.2м
Разположените в 3 реда RICOH Gen.6 печатни глави, дават възможност за едновременен печат на три слоя (CMYK + White + Varnish). С новите RICOH Gen.6 глави се достигат по-високи скорости на печат в сравнение с Gen5. Силният гланц на лака дава луксозен завършек на печата и го предпазва от увреждане, като същевременно подсилва яркостта на цветовете. Машината може да работи с до 9 RICOH Gen.6 печатни глави, Anti-static bar, LED лампи, PC с инсталиран Caldera RIP.

HT2512UV-Gen.6

HT1600UV-Gen.6 – 1,6м хибриден принтер
Бюджетен и базов принтер, с 4 RICOH Gen.6 печатни глави, разположени в 2 реда. Моделът е перфектен за клиенти, стартиращи в UV печата, които искат да печатат върху плоскости и гъвкави медии при високи скорости. Като допълнение е допълнително оборудвана с Anti-static bar, LED лампи, PC с инсталиран Caldera RIP и две подвижни маси за печат на плоскости.

HT1600UV-Gen.6

За повече информация се свържете с ТЕПЕДЕ България

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.