Тепеде и Arlon с покана за онлайн обучение

236
Тепеде и Arlon с покана за онлайн обучение

Заради големия интерес към онлайн обучението на Arlon, организаторите насрочват нови, допълнителни дати.

Тепеде България и Arlon ви канят на втора сесия на  онлайн обучението Arlon Wrap 2.0, което ще се проведе на 29.06.2021 от 10:00 до 12:00 или от 14:00 до 16:00. В рамките на два астрономически часа организаторите ще направят практическо обучение за монтажисти, които искат работят с фолиата Arlon.

Темите, които ще бъдат засегнати са: почистване, избор на правилния продукт, отстраняване на въздух, ламиниране, правилни техники, запечатване и т.н.

Демонстрационната част ще бъде допълнена от сесия за въпроси и отговори.

Местата са ограничени, така че направете своята регистрация тук.

 

Източник: Тепеде България

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.