Тотем Груп е ексклузивен дистрибутор и сервизен партньор на LIYU International за територията на България и Северна Македония

269
Тотем Груп е ексклузивен дистрибутор и сервизен партньор на LIYU International за територията на България и Северна Македония

Портфолиото на принтерите LIYU се отличават с богато разнообразие от модели: UV, солвентни, сублимационни – hybrid, flatbed, roll to roll, както и CNC кътери. Принтерите се предлага в конфигурации с различни видове глави, което прави марката изключително гъвкава и готова да отговори на всички нужди на пазара. Качеството и надеждността на LIYU са доказани във времето. Всички модели могат да бъдат видяни и тествани в шоурума в Анкара – Турция.

PLATINUM PCT LED

С LIYU реално получавате много повече, от това, което плащате като инвестиция!

Принтерите могат да се конфигурират с глави Konica Minolta, Ricoh Gen5 и Kyocera. Ширина на печат 3.2м. Предлагат се хибридни модели, roll to roll и флатбед и CNC кътери. LIYU International разполагат с модерни демо центрове в Милано и Анкара, където могат да се видят всички модели.

 

Марката е изключително ориентирана към европейския пазар

Машините на LIYU се произвеждат в Китай, с много кратки срокове за производство.  Качеството по нищо не отстъпва на останалите EU производители, тъй като се влагат най-качествените компоненти и се внедряват най-новите технологии. Относно качество на печат, надеждност, дизайн и изработка, нямат база за сравнение с останалите китайски марки. Реално, към момента LIYU са бранда с най-добро съотношение цена-качество на пазара. Цените са изключително конкурентни, като имат модели в няколко ценови класа.

 

Разгледайте портфолиото от модели на LIYU International

За повече информация: Тотем Груп
Тел.: 0893 273 757
l.rangelov@totem-group.eu
www.totem-group.eu

Профил на Тотем Груп в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.