Доминов Консуматив представя тристранен нож iCE HT-300

74
Доминов Консуматив представя тристранен нож iCE HT-300

Oбрязванетo на книги с корици с крилца e по-лесно отвсякога – HORIZON представя новия тристранен нож iCE HT-300.
Фирма Horizon International Inc. е основана преди повече от 70 години в изпълнения с традиции град Киото, Япония. Днес Horizon e световният лидер в довършителните машини с най-богато портфолио, специализиран в проектиране и производство на иновативни висококачествени решения за петте основни довършителни операции: сгъване, листонабиране, скрепване, шиене и рязане.

 

Японският производител представя на пазара най-новия си модел книговезки нож iCE HT-300, който се характеризира с висока производителност и нови функционалности с цел улеснена експлоатация и висококачествено производство.

  • ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ и АВТОМАТИЗАЦИЯHT-300 представлява книговезки нож за тристранно обрязване с един резец с напълно автоматични настройки. Максималната производителност е 300 цикъла/час.
  • НОВИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ – Стандартно HT-300 е оборудван с комплектация за автоматично обрязване на книги с корици с крилца и отрязване ъглите на книгата.
  • ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО – HT-300 гарантира точни и чисти отрези благодарение на прецизната автоматизация и новите функционалности като автоматично измерване дебелината на книжния блок и регулиране ъгъла на масата.
  • ОПТИМИЗИРАНО ПРОИЗВОДСТВО – HT-300 може да бъде свързан в линия с термолепачните машини на HORIZON с цел по-висока производителност и намаляване разходите за труд.
  • ГЪВКАВА КОНФИГУРАЦИЯ – HT-300 предоставя възможност за избор в конфигурацията на подавача и извеждането с цел гъвкавост при инлайн и офлайн производство. Възможни са: подаване чрез вакуумен или избутващ подавач и извеждане чрез стекер или конвейер.
  • ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН и ВИЗУАЛИЗИРАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВЕН СТАТУС -Машината е оборудвана с LED сигнализация с променящи се цветове с цел бързо идентифициране на произвoдствения статус само с един поглед.

Пълната автоматизация и уникалните функционалности на iCE HT-300 може да видите на www.horizon.co.jp

Официален представител на Horizon International Inc. за България:
Доминов-Консуматив ЕООД

Интернет портал за печатни технологии.