ЩЕРЕВ ЕООД увеличават цените на материалите за ламиниране

1078
ЩЕРЕВ ЕООД увеличават цените на материалите за ламиниране

Ангажиментът и отговорността на фирма Щерев ЕООД винаги е била да партнират на клиентите си в стремежа им да бъдат конкурентни на българския и европейски пазар. Досега винаги са съумявали да гарантират непроменливи цени и сигурност, като са неутрализирали и компенсирали временните пазарни пикове. Благодарение на внимателното планиране и щателен контрол, от Щерев ЕООД успяха да задържат ценовото равнище и през цялото първо тримесечие на 2021г. За съжаление, вече всички възможни ресурси са изчерпани, съобщават от фирмата.

 

ламинат

 

ламинатиЗаради нарасналото търсене и спада в предлагането през последните месеци цените на суровините, с които се произвеждат ламинатите (най-вече PP, PET, EVA), достигнаха рекордни за последното десетилетие нива. Ситуацията на международните пазари на полимери ескалира неконтролируемо, поради следните фактори:

  • увеличеното търсене в сектори с висока добавена стойност като здравеопазването и медицината, ВЕИ, както и на гъвкави опаковки;
  • възстановеното потребление в Далечния Изток;
  • непредвидимите и многократно увеличени презокеански навла и други терминални и транспортни разходи;
  • намаленото производство.

Всички тези фактори доведоха до непреодолим недостиг, който има тенденция да продължи и в средносрочния период.

Задаради създалата се ситуация от Щерев ЕООД  уведомяват настоящи и бъдещи клиенти, че увеличават цените на материалите за ламиниране с 20% от 01.04.2020 г.

лого ЩеревЩерев ЕООД
Работещи професионални решения за ламиниране.
Машини за ламиниране: полиграфически системи, универсални и широкоформатни ламинатори. Консултации в процеса на работа, сервизно обслужване.

бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 4-8, Слатина-Къра, Склад 218
Тел.: 02/ 988 61 41
Тел.: 0887/ 511 036
info@shterev.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.