Намалете цветовите неточности със софтуерна система за сертифицирани цветни проби

622
Намалете цветовите неточности със софтуерна система за сертифицирани цветни проби

Изготвяйте качествени печатни цветни проби и виртуални проби на монитор по международен или вътрешно фирмен стандарт!

Използването на цветни проби се превърна в неразделна част от работния поток в печатното производство.

 

цветни проби

 

Сертифицираните цветни проби са се наложили като стандартен метод за комуникация на цвят, изисквания и възлагане на производствени задания. В последните години са толкова добри, че се използват за еталон за печат и често могат да заместят дори наличието на печатна мостра.

Цветопробните софтуерни системи от висок клас дават възможност да се създават проби в съответствие с утвърдените международни стандарти, както и да се изгради и поддържа вътрешно фирмен стандарт. С развитието на софтуерите и цветовите модели пробите могат много точно да възпроизведат печатните условия на различни печатни машини и по този начин да представят на ранен етап в зaдаването на продуктите реална репрезентация как ще бъдат отпечатани.

Освен създаването на цветни проби софтуерите е добре да имат възможности за цветово предаване (комуникация) на информацията нагоре и надолу по цветовия работен поток.

 

Намалете значително неточностите при цветове и грешките при печат!

 

Може би досега сте работили с даден софтуер за проверка на цвета, който обаче е изисквал постоянно напасване и настройки на принтера. И за да си го спестят, много печатници изготвят проби без сертификат, получавайки несгурност и неточност на резултатите. Това обикновено налага чести калибрации и води до грешни отпечатъци.

Какви софтуерни решения за цветни проби можете да намерите в портфолиото на ГЕД?

Автоматизирана цветопробна система – GMG ColorProof

Системата на GMG Color може да работи както самостоятелно, така и като част от по-голяма екосистема по управление и стандартизация на цвета. Това ѝ дава редица предимства и възможности и я превръща в един от най-добре познатите инструменти за сертифицирани цветни проби.

ColorProof ви позволява да създавате сертифицирани цветни проби за опаковки и комерсиален печат на различни технологии на печат.

Системата идва с предварително заредени цветови профили за всички международни стандарти, които ви позволяват да стартирате процеса по създаване на цветни проби веднага след инсталация на системата и практически без никакво забавяне – просто избирате вашия принтер, калибрирате и печатате.

Освен готовите решения, платформата позволява създаването и на по-нестандартни проби. ColorProof ви дава голям набор от настройки, с които да създадете напълно къстъмизирана цветна проба.

Високото ниво на автоматизация позволява да оставите на машината повторяемите задачи, както и да направите предварително планирана поддръжка и калибрация на принтера.

Виж описание и характеристики на системата GMG ColorProof >

Малко решение за големи резултати – CGS ORIS Color Tuner // Web

CGS ORIS Color Tuner // Web ви дава възможност да създавате сертифицирани печатни цветни проби и проби на екран чрез уеб базирана версия.

С него можете да работите по международни стандарти дори и да работите с по-малки поръчки. Софтуерът работи много бързо и лесно чрез проверка на вашия входящ файл и можете да започнете работа веднага след инсталация.

Уеб интерфейсът на приложението го прави изключително лесен и удобен за работа от всяка точка на света. Той ефективно интегрира софтуерните характеристики на ORIS Color Tuner, Oris Soft Proof и ORIS Certified // Web (по желание) в един продукт, което прави управлението и наблюдението на процеса по създаване на цветни проби изключително лесно.

Системата идва с готови профили за всички водещи цветови стандарти и печат на хартия ORIS. CGS разполага с набор от висококачествени медии за сертифицирани цветни проби за различни цветови стандарти.

Научи повече за софтуера CGS ORIS Color Tuner // Web >

Висококачествен принтер за сертифицирани цветни проби

Принтерите на Epson от серия P + Violet за сертифицирани цветни проби ви дават възможност да произвеждате проби с максимално цветово пространство и автоматично измерване на цветовете.

Софтуерите GMG ColorProof и CGS Oris Color Tuner // Web могат да се интегрират директно с вградените спектрофотометри на Epson.

Най-новото поколение широкоформатни принтери за цветни проби на Epson съдържат 12 мастилници с изключително точно цветопредаване и висока резолюция с технология за контрол на големината на капката

Разгледай принтерите на Epson за цветни проби >

За GMG Color
GMG е един от лидерите в разработката на решения за управление на цвета и много често техни иновации са променяли изцяло начина, по който работи индустрията. Компанията създава качествени и иновативни решения от своето създаване през 1984 година и нейната същност продължава да бъде предоставянето на точни и предвидими цветови резултати.

За CGS ORIS
CGS Oris е основана през 1985 година в Хайнбург и е сред водещите имена в областта на решенията за управление на цвета, дигиталните системи за цветни проби и специално формулираните медии. Наред със седалището си в близост до Франкфурт, компанията разполага и със собствени локации в САЩ, Япония, Хонконг и много други страни, както и глобална мрежа от партньори.

За контакт с ГЕД
Имейл: sales@gedbg.com
Телефон: 02 80 61 264
Уебсайт: printing.gedbg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.