Цифрово етикиране и опаковане

563
Цифрово етикиране и опаковане

Най-добрите решения за дигитален печат на етикети на място

 

ЦИФРОВО ЕТИКИРАНЕ

 

Техно Про представя най-добрите решения за вътрешнофирмен дигитален печат на етикети: серията OKI Pro1050 и OKI Pro9000. Тъй като търсенето на персонализирани етикети продължава да нараства, тези авангардни принтери са проектирани да отговорят на вашите разнообразни нужди за етикетиране с несравнима ефективност, качество и гъвкавост.

Защо да изберете сериите OKI Pro1050 и OKI Pro9000?

  1. Професионално качество: Насладете се на изключително качество на печат с живи цветове, ясен текст и сложни детайли, благодарение на усъвършенстваната LED технология за печат, вградена в принтерите OKI Pro.
  2. Гъвкавост: От продуктови етикети до опаковки, тези принтери предлагат разнообразни възможности за работа с носители, което ви позволява да печатате върху широка гама от субстрати, включително хартия, синтетични материали, прозрачни филми и др.
  3. Рентабилно: Кажете сбогом на разходите и закъсненията при външен печат. С принтерите OKI Pro можете да произвеждате етикети на място, спестявайки време и пари, като същевременно притежавате пълен контрол върху процеса на печат.
  4. Лесна употреба: Проектирана с мисъл за удобството на потребителя, серията OKI Pro е оборудвана с интуитивен интерфейс и удобен за потребителя софтуер, което прави дизайна на етикети и печата безпроблемни дори за начинаещи.

Техно Про представя сериите OKI Pro1050 и OKI Pro9000

OKI Pro1050: Проектиран за производство на големи обеми етикети, Pro1050 осигурява изключителни скорости на печат до 50 фута в минута (fpm) без компромис с качеството. Неговата здрава конструкция и надеждност гарантират непрекъснат печат дори във взискателни производствени среди.

OKI Pro1050

 

 

OKI Pro9000: Идеален за малки и средни предприятия, Pro9000 предлага изключително качество на печат и гъвкавост на достъпна цена. Със своите компактни размери и лесна интеграция, този принтер е перфектен за фирми, които искат да въведат собствен печат на етикети, без да изпразнят банковата си сметка.

 

OKI Pro9000

 

Усетете разликата

  • Демонстрации на живо: Любопитни ли сте да видите серията OKI Pro в действие? Свържете се с Техно Про, за да планирате демонстрация на живо и да се уверите от първо лице изключителното качество на печат и производителността на тези принтери.
  • Персонализирани решения: Екипът от експерти на Техно Про е посветен на това да ви помогне да намерите идеалното решение за печат, съобразено с вашите специфични нужди. Независимо дали имате нужда от персонализиран дизайн на етикети или оптимизиране на работния процес, те са тук, за да ви помогнат на всяка стъпка от пътя.

Не пропускайте възможността да революционизирате своя процес на печат на етикети със серията OKI Pro1050 и OKI Pro9000. Свържете се с Техно Про днес, за да научите повече и да издигнете възможностите си за етикетиране до нови висоти!

За повече информация: Techno Pro
Още интересни статии ще откриете в блога на Техно Про
Moжете да отправяте Вашите запитвания както следва:
Телефон: +359 2 817 32 50
E-mail: salesteam@technopro-bg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.