Подобрение при хибридните печатни машини на Focus Label Мachinery

66
Подобрение при хибридните печатни машини на Focus Label Мachinery

Подобрението е свързано с печатните системи d-Flex, които са предназначени за производители на етикети. Тази серия машини на Focus Label Мachinery вече ще може да печата дигитално частичен (селективен) и висок лак. Това се осъществява на резолюция 720 dpi със скорости от 25-50 м/мин. (за високия лак 10 м/мин.) с помощта на допълнителни печатни глави на Xaar.

 

Focus Label Мachinery предлагат d-Flex в конфигурация CMYK+ частичен дигитален лак и довършителни, и конвертиращи модули или във вариант, в който CMYK печатната глава е заменена с лакиращата. Важно е да се отбележи, че стандартната конфигурация с включен модул за частичен лак не е достатъчна за приложения изискващи брайлови надписи както например при опаковките във фармацията. Focus Label Мachinery обаче имат решение и за това, и за клиенти на компанията, при които това е с особена важност може да предложена конфигурация с две дигитални лакиращи глави на Xaar.

 

зонален лак

 

За d-Flex
Печатната система d-Flex е предназначена за производители, които са се специализирали в печата на етикети и представлява хибридно решение за печат и преработване, съчетаващо еднопасов, четирицветен мастиленоструен печат и секции за флексопечат, ламиниране, фолиране и щанцоване. Модулната мастиленоструйна система се предлага във версии с ширина 142, 250 и 330 мм, със скорости на работа от 50 до 100 м/мин. d-Flex е ефективна и достъпна хибридна машина за производство на дигитално отпечатани етикети в къси тиражи. d-Flex се предлага със софтуер за печат на променлива информация и управление на цветовете.

 

Focus Label Мachinery d-Flex

Допълнителна информация за d-Flex вижте на сайта на производителя.

Оборудване на Focus Label Мachinery се предлага в България от Полихром Сервиз. 

Интернет портал за печатни технологии.