Шест нови модела на Scodix

103
Шест нови модела на Scodix

Scodix стартират разширяването на портфолиото си с 6 нови дигитални машини, съобразени със секторите в индустрията. Новата серия Scodix Ultra е проектирана да предостави възможност за бърз растеж на фирми от всякакъв размер и пазар.

Scodix обявиха стартирането на следващото си поколение дигитални машини, състоящо се от 6 такива, всяка от които насочена към определен пазарен сегмент. След като демонстрира своя опит в оборудването за рекламните, опаковъчните и W2P пазарите, Scodix разработи серията Ultra-Press, за да отговори изцяло на нуждите на всеки сектор.

Изпълнителният директор на Scodix Ели Гринберг уточнява: “Като най-иновативна и опитна компания в света за подобрения за дигиталния печат, с инсталирани над 400 дигитални машини, сега стартираме една разширена продуктова линия, която да отговори на нуждите на клиентите ни от цел свят и всеки сектор в индустрията. Независимо от приложението, подобрението или бюджета, разполагаме с решение измежду тези серии. Доставчиците на печатни услуги могат да изберат пресата,която ще подпомогне най-добре бъдещото развитие на бизнеса им.”

Web-2-Print

Насочени към W2P пазара, дигиталните машини Scodix Ultra 3000 и Ultra 4000 имат вграден Scodix Studio W2P софтуер. Разработена с оглед на успеха на компании като Shutterfly и District Photo, Ultra 3000 е фокусирана върху W2P,докато Ultra 4000 позволяваща по-голям формат субстрати и палетни устройства за подаване и подреждане е насочен към Web 2 pack printers.

 

Scodix Ultra 3000

На снимката: Scodix Ultra 3000

 

Commercial & Speciality

Предлагайки едни и същи печатни размери и гама от субстрати, Scodix Ultra 1000 и Ultra 2000 се различават по броя на възможните приложения и съответно се предлагат на различни цени. Ultra 1000 позволява използването само на един полимер, докато Ultra 2000 позволява всички приложения на Scodix на една платформа, включително и автоматично превключване на полимери.

 

Scodix Ultra 2000

На снимката: Scodix Ultra 2000

Опаковане

Scodix Ultra 5000 и Scodix Ultra 6000 позволяват използването на по-дебели медии необходими за опаковане (до 2мм) и включват индустриални палетни системи за зареждане и подреждане. Макар Ultra 6000 да позволява по-голям формат предлага по-опростена гама от подобрения.

Шестте нови дигитални машини са наследници на Ultra 101 и 202, a Scodix E106 все още се предлага за картон с размер В1.

Гринберг добавя “чрез внедряването на дигитални подобрения доставчиците на печатни услуги могат да разширят портфолиото си с привличащи вниманието приложения, увеличавайки процента на задържани клиенти в тези така несигурни времена, а също да повишат маржовете си и в крайна сметка рентабилността. Независимо дали продуктите са закупени по традициония начин или чрез W2P канали, Scodix дава добавена стойност на продукти като бизнес и поздравителни картички, папки, обложки, брошури, а също и открояващи се етикети и опаковки, сгъваеми и твърди кутии, POS материали и маркировки за сигурност, винаги с фокус върху фините детайли и висококачествени резултати.

„ С пускането на това сегментирано продуктово портфолио увеличаваме броя на клиентите, които могат да използват Scodix, предлагайки добавена стойност на повече брандове и потребители на печатни услуги. Това наистина е следващата ера за бизнеса на Scodix.”

За Scodix
Scodix Ltd. е водещ производител на преси за подобряване на дигиталния печат в сферата на полиграфията, предоставяйки на доставчиците на печатни услуги истински измерима добавена стойност на продуктите, които предлагат. Scodix предоставя инструментите, от които се нуждаете, за да сте една крачка пред конкуренцията, разширявайки продуктовото ви портфолио. Чрез семейството на Scodix Ultra и Scodix E106 предлагаме редица приложения, например: Scodix Sense за изключителни тактилни резултати при ембоса, Scodix Foil за подобряване ефектите при използване на фолио, Scodix Spot за silkscreen ефекти, Scodix VDP/VDE (с баркод) за персонализация, Scodix Metallic за metallic colouring, Scodix Glitter за илюстриране на глитер ефектите, Scodix Braille, Scodix Crystal създаващ 3D искрящи ефекти, Scodix Cast&Cure за създаването на холографски ефекти. Нещо повече, всички приложения на Scodix се произвеждат на една дигитална машина.

Целта на компанията е да доведе подобряването на печата в ерата на дигитализацията и да бъде разпознаваема със своята страст и ангажираност в това да достави на своите клиенти истинско открояване на марката в днешната силно конкурентна печатна индустрия.

В България Scodix се предлага от 3-принт България.

Вижте профила на 3-принт България в каталога Полиграфия Инфо

Вижте още:

Какво е W2P?

Други публикации в Printguide за Scodix.

Интернет портал за печатни технологии.