360 градусов инкджет печат върху цилиндри от Inkcups

911
360 градусов инкджет печат върху цилиндри от Inkcups

Inkcups ще представи високопроизводителни мастиленоструйни системи за печат на цилиндрични обекти на K 2019 и InPrint Мюнхен 2019. Индустриалната система печата върху предмети с прави и скосени стени от пластмаса, метал, стъкло и други материали.

печат на цилиндрични обекти

И на двете изложения в Германия ще бъдат показани високоскоростният ротационен инкджет принтер X360 и бестселъра Inkcups Helix model. И двете системи използват мастила с UV LED сушене и имат система за настройка на ъгъла при печат на конични продукти. Цифровите системи са подходящи за печат на промишлени детайли, контейнери, бутилки, чаши и много други.

X360 предлага висока ефективност и печата пълноцветно на обекти с дължина от 76 до 305 mm и диаметър между 40 и 120 mm. Машината печата в CMYK и два бели цвята с висока плътност и опция за лак. Максималната резолюция на X360 е 900 dpi в режим с четири преминавания.

Helix предлага отличен баланс между качество и скорост на печат благодарение на патентования Helixсофтуер, който прецизно позиционира капки мастило с обем седем пиколитра върху предмета с изключително висока скорост. Резолюцията на системата е 1200 dpi, печатът е CMYKWW с възможност за добавяне на лак. Налични са различни модели на печат с от 4 до 24 преминавания. Helix печата на предмети с дължина от 76 до 305 mm и диаметър между 51 и 127 mm.

Източник: stitchprint.eu
Текста написа: Мартин Новев 

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.