360 градусов инкджет печат върху цилиндри от Inkcups

522
360 градусов инкджет печат върху цилиндри от Inkcups
Spread the love
Inkcups ще представи високопроизводителни мастиленоструйни системи за печат на цилиндрични обекти на K 2019 и InPrint Мюнхен 2019. Индустриалната система печата върху предмети с прави и скосени стени от пластмаса, метал, стъкло и други материали.

печат на цилиндрични обекти

И на двете изложения в Германия ще бъдат показани високоскоростният ротационен инкджет принтер X360 и бестселъра Inkcups Helix model. И двете системи използват мастила с UV LED сушене и имат система за настройка на ъгъла при печат на конични продукти. Цифровите системи са подходящи за печат на промишлени детайли, контейнери, бутилки, чаши и много други.

X360 предлага висока ефективност и печата пълноцветно на обекти с дължина от 76 до 305 mm и диаметър между 40 и 120 mm. Машината печата в CMYK и два бели цвята с висока плътност и опция за лак. Максималната резолюция на X360 е 900 dpi в режим с четири преминавания.

Helix предлага отличен баланс между качество и скорост на печат благодарение на патентования Helixсофтуер, който прецизно позиционира капки мастило с обем седем пиколитра върху предмета с изключително висока скорост. Резолюцията на системата е 1200 dpi, печатът е CMYKWW с възможност за добавяне на лак. Налични са различни модели на печат с от 4 до 24 преминавания. Helix печата на предмети с дължина от 76 до 305 mm и диаметър между 51 и 127 mm.

Източник: stitchprint.eu
Текста написа: Мартин Новев 

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.