94 Gold Ink награди за потребители на Komori

444
94 Gold Ink награди за потребители на Komori

Потребителите на Komori спечелиха признание в 28 категории.

От общо 94 награди, 38 са за печат на рекламни материали, 28 за книги, 19 за списания, 5 за каталози, две за опаковки и две за дигитален печат. Победителите са избрани на база на качеството на печат, техническата трудност и цялостния визуален ефект.

Komori са посветени на развитието на печата и откриването на нови възможности пред клиентите си на динамичния пазара. Компанията инвестира в изследвания и развитие, които да ѝ помогнат да предложи решения които отговарят на всички изисквания на съвременния печат.

 

94 Gold Ink награди за потребители на Komori

Сред клиентите на Komori, които спечелиха награди Gold Ink са SG360, компания, базирана в Илинойс, която предлага печат и решения за директен маркетинг. „Няма нищо по-удовлетворително от това да помогнеш на клиентите да постигнат маркетинговите си цели. Въпреки това, винаги сме щастливи от признанието на колегите си от индустрията,“ каза Jeana Garms, вицепрезидент на маркетинга на SG360. „Чрез дългосрочната си връзка с Komori, успяваме да постигнем и двете неща. Вземете например наградите Gold Ink за тази година, когато спечелихме за собствената си кампания „What If….“ О сребърни награди за финансовите кампании на Epsilon и Purepoint Financial, които също бяха произведени с преси Komori.”

„За нас е чест, че клиентите но избират да си партнират с Komori, за да създадат тези изключителни материали и да участват в конкурса. Получаването на награда Gold Ink Award говори много за креативността и иновативността на талантливите ни потребители,“ коментира Jacki Hudmon, старши вицепрезидент на продажбите и маркетинга на Komori Америка.

„Наградите в 28 различни категории също демонстрират качеството и гъвкавостта на различните приложения, които могат да бъдат произведени с нашите решения за офсетов, дигитален печат и опаковки. Ние сме твърдо решени да продължим да развиваме печата и да дадем на потребителите на Komori възможността са разширят потенциала на печата с най-усъвършенстваната технология.“

Източник: пресинформация на Komori
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.