Aнталис вече предлага пълна гама продукти Arlon

630
Aнталис вече предлага пълна гама продукти Arlon

Вземете 5% отстъпка за всички поръчки на фолиа Arlon от 23-ти януари до края на месец март 2023

 

анталис арлон

Arlon Graphics e производител на висококачествен, чувствителен на натиск филм. Продуктовите линии на Arlon с насоченост автомобилна графика, плавателни съдове, архитектурни и търговски графики, както и защитни покрития вече се предлагат от Анталис.

Arlon, е световен производител на самозалепващо се фолио и произвежда медии главно за превозни средства и търговски графики. Arlon се развива бързо и предлага широка гама от изключителни продукти. Технологиите  X-Scape Technology® и FLITE Technology® превръщат продуктите на Arlon в иновативни медии с най-високо качество.

Arlon, като една от най-опитните компании за производство на облепящи фолиа, предлага техническа поддръжка, която дава на апликаторите насоки за най-добрите практики за качествен монтаж: брошури, уроци, уеб семинари, обучения, сертификати.

Този месец Анталис и Арлон организират уъркшоп, на който ще представят иновативните гами PCC and SLX+. Местата за уебинара вече се изчерпаха, но нашите експерти са готови да отговорят на Вашите въпроси.

Вземете отстъпка от 5% за всички поръчки на продукти ARLON до края на март 2023

Свържете се с експерт

 

фолио Арлон

 

Преобразете бизнеса си с фолио
Arlon предлага иновативни медии, с които вдъхвате живот на креативните идеи. Като световен производител на самозалепващи се фолиа, Arlon предлага широка гама от продукти с уникални технологии за индустрията на визуалните комуникации.

Асортиментът на Arlon включва разнообразни продукти с различни приложения. От филми за брандиране на превозни средства и плавателни съдове, вътрешни и външни стени до търговска реклама, Arlon предлага лесни решения, с които успехът е гарантиран.

 

фолиа арлон фолиа арлон фолиа арлон

 

  • X-Scape Technology® е специална технология на Arlon за изпускане на въздух, която позволява на въздуха да се освобождава през малки канали в самозалепващите се фолиа, използвани за автомобилни приложения и Signage. X-Scape Technology® позволява на монтажистите да постигнат бърза инсталация, качествен монтаж и дългосрочна устойчивост.
  • FLITE Technology® е технология на репозициониране, базирана на уникална комбинация от лепилен слой и подложка. Тя прави продуктите на Arlon най-лесните за монтаж продукти на пазара.

Облепяне на превозни средства и плавателни съдове
Не сте сигурни какъв продукт да изберете за Вашето приложение? Лесните решения на Arlon за плавателни съдове и автомобилна графика покриват от пълно облепяне на автомобили до брандиране на кораби. Това включва продукти като SLX ™ Cast Wrap, DPF 4600GLX, DPF 6000XRP, DPF 6100XLP, Fusion Wrap и IllumiNITE Wrap. Неотдавнашно допълнение към продуктовата гама на Arlon е всесезонното каст фолио SLX® +. Истинска еволюция каст фолио с предимствата на FLITE Technology®.

 

Arlon Fusion Wrap

Arlon Fusion Wrap

Arlon IllumiNITE Wrap

Arlon IllumiNITE Wrap

Arlon SLX™ Cast Wrap

Arlon SLX™ Cast Wrap

Arlon DPF 6000XRP

Arlon DPF 6000XRP

 

Интериорен декор и външните фасади
Arlon предлага и гама от продукти, предназначени за взискателни повърхности, като DPF 8200 High Tack.

Проектиран за вътрешна декорация на стени, DPF 4200 се предлага в матови и платнени покрития. Лепилото е специално проектирано за монтаж и върху третирани стени – от гладки до леко текстурирани боядисани стени, без да се нарушава крайната адхезия.

DPF 8200 High Tack

Рекламни фолиа
Това не е всичко. Arlon има много повече продукти, предлагащи на клиентите най-добрите възможности за всяко приложение. Подобно на DPF 6000RP, прозрачен филм за автомобилни графики и търговски надписи, DPF 2400X  е светлоотразителен  филм за превозни средства и плавателни съдове, а DPF 4300 е  подходящ за декорации на стени.

 

DPF 2400X

 

Не на последно място, проектиран да защити и удължи живота на графиките ви Arlon препоръчва да се използват неговите съвместими ламинати.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.