Totem.com.pl вдъхва живот на книгите с KM-1

290
Totem.com.pl вдъхва живот на книгите с KM-1

AccurioJet KM-1 позволява на Totem.com.pl – една от най-големите печатници на книги в Полша и Европа, да предложи истинска услуга за печат при поискване. Компанията се възползва от качествено производство на по-ниски разходи и получава възможността за печат върху стандартни офсетови носители, както и върху картон, метализирани субстрати и пластмаси, което позволява да се поддържа креативността на издателите. AccurioJet KM-1 значително разширява клиентското портфолио на Totem и компанията вече се конкурира успешно с издателите, които използват конвенционални офсет технологии.

 

Totem.com.pl е основана през 1995 г. и е клиент на Konica Minolta от над 15 години. Печатницата чертае тенденции и създава стандарти не само в Полша, но и в цяла Европа.

Печатът на книги се разви много през последните няколко години. Фокусът върху качеството е по-голям от всякога, особено по отношение на стабилността при възпроизвеждане на цветовете върху все по-голямо и търсено разнообразие от субстрати. И всичко това срещу по-малко разходи и поръчки точно навреме. Управлението на Totem.com.pl осъзна, че е време да смени тонер базираните си системи и да премине към мастиленоструйни технологии, за да отговори на тези нови изисквания. След поредица от тестове само AccurioJet KM-1 ги изпълнява във всяко отношение. С висока скорост, висока разделителна способност и стабилно качество върху най-широк кръг медии.

Уникалната Dot Freeze технология на ​Konica Minolta промени коренно обстоятелствата за Totem.com.pl, защото предлага качество подобно на офсета с превъзходна стабилност върху много по-широк спектър на субстрати както без покритие, така и с покритие. И то не само  върху хартия, но също и върху различни видове пластмаси и метализирани покрития – всички с безкомпромисно качество. Персоналът в Totem.com.pl нарича KM-1 „швейцарски нож“ заради неговата мултифункционалност. Той съчетава скоростта и гъвкавостта на офсетовите преси с дигиталните предимства при отпечатването на променливи данни с почти никакво време за подготовка.

 

Totem.com.pl

 

Според Totem.com.pl възможността за дигитален печат на книги с по-големи размери и приложенията за албуми, както и уникалното сливане на двете технологии, е пробив за мастиленоструйния печат при производство на книги. AccurioJet KM-1 значително разширява клиентско портфолио на Totem.com.pl и компанията вече се конкурира успешно с издатели, които използват офсетов печат. Освен това новата технология позволява старт на пилотния проект на Totem.com.pl, позволяващ вкарване на елементи на добавена реалност към учебници. Връзката между Totem.com.pl и Konica Minolta продължава дълго след инсталацията, тъй като Totem.com.pl споделя входни данни от работна среда. На персонала се осигурява непрекъснато обучение и работа с експертите „Изследвания и развитие“ на Konica Minolta в Токио при изпитване на различни субстрати. Също така на операторите се оказва пълна подкрепа, за да могат уверено да се развиват и да усъвършенстват знанията и уменията си.

Можете да видите оригинала на статията на www.konicaminolta.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.