AccurioJet KM-1e вече в България

232
AccurioJet KM-1e вече в България

AccurioJet KM-1e вече в България

За първи път в България ще заработи AccurioJet KM-1e – най-високият клас индустриална печатна машина на Konica Minolta, което безспорно е събитие за полиграфията на територията на нашата страна. Инсталацията е събитие както за екипът на Коника Минолта България, така и за техния доверен партньор, при който AccurioJet KM-1e ще развие безспорните си предимства. Заедно с AccurioJet KM-1e клиентът на Konica Minolta ще обогати предлаганите услуги и с лазерната система Motioncutter 23.
 
1. AccurioJet KM-1e – флагманът на Konica Minolta

Дигиталната система с офсетово качество на печат и висока производствена надеждност ще отвори много нови възможности. Минималното време за настройка и обслужване, както и автоматичният дуплекс и гъвкавостта при производството безспорно ще оптимизират производствения му процес. Широкият спектър на поддържаните субстрати, качеството, консистенцията на цветовете, регистрацията и незабавните довършителни дейности ще отворят потенциал за навлизане на нови пазари. AccurioJet KM-1e има изключително много приложения и ще предостави възможности за допълнителни бизнес дейности и приходи.
AccurioJet KM-1e

2. Motioncutter – прецизна лазерна система за уникални продукти

В допълнение към „швейцарския нож“ AccurioJet Km-1e партньорът на Konica Minolta взе решението в производствения му машинен парк да влезе и Motioncutter 23, предлагащ изцяло ново измерение на печата с добавена стойност. Впечатляващ е начинът на работа на системата в пълен автоматичен режим, променяйки файла за рязане и настройките за субстрата за всеки лист. С Motioncutter ще може да се увеличи стойността на продуктите и в същото време да оптимизират процесите на довършителните работи.

Motioncutter 23

Източник: Коника Минолта България

Интернет портал за печатни технологии.