Agfa пуска на пазара усъвършенствана Anapurna H3200

358
Agfa пуска на пазара усъвършенствана Anapurna H3200

Agfa пусна на пазара 3,2-метровия широкоформатен хибриден принтер Anapurna H3200, който се отличава с почти 70% увеличение на скоростта на печат в сравнение с предшественика си.

 

Anapurna H3200

 

 

„Семейството принтери е претърпяло множество подобрения и разширения, от дебюта на първата Anapurna преди повече от две десетилетия, до сега. Новата версия на Anapurna H3200 е известна с изключителната си гъвкавост и неизменна надеждност, а сега съчетава тези качества с повишена производителността, и подобрено качеството“, каза Филип Ван дер Аувера, продуктов мениджър в Agfa.

 

Anapurna H3200 разполага с набор от шест UV LED цвята за печат плюс бяло мастило, подобно на своя предшественик. Преработено е, задвижването на печащата глава, а самите печатащи глави в обновената машина са с производителност до 66 m²/час в производствен режим. Освен това, нововъведеното вградено в принтера непрекъснато подаване на плоскости позволява ефективен печат върху твърди материали, като има възможност за едновременно отпечатване на до четири плоскости.

Agfa заяви, че подобреното задвижване на печатната глава също допринася за повишаване на качеството на изображението, особено забележимо при по-тъмните плътни тонове. Anapurna H3200 разполага и с патентована технология за нанасяне на тънък слой мастило, което осигурява минимален разход на мастило.

Новата Anapurna H3200 ще дебютира на изложението C!Print в Лион, Франция (6-8 февруари) и ще бъде показана на Fespa Global (Амстердам, 19-22 март).

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.