Още информация за второто издание за годината на Alliance Days

62
Още информация за второто издание за годината на Alliance Days

Postpress AllianceТази година, виртуалното изложение Alliance Days на Postpress Alliance ще се проведе за втори път от 30.11.2021 до 01.12.2021.

 

H+H: S45 – малка сгъвачна машина

Малката сгъвачна машина S45 е подходяща за производство на къси сгънати продукти. Предлага се в предварително дефинирана конфигурация. Възможен е избор на непрекъснато или каскадно подаващо устройство. Пакетът S45 включва подаващо устройство, първо и второ сгъващо устройство, трансферираща маса и вертикален стакер. S45 разполага с функции, които намаляват времето за настройка, като например интегрираната подвижна трансферираща маса. Осем или четири нови вида касети, които позволяват всякакви настройки, без да се свалят. Това гарантира комфортна работа и спестява времето за настройка. Малката сгъвачна машина може да бъде оборудвана с различни периферни устройства, като преса, устройство за етикетиране или паралелен нож за допълнителна гънка. Със S45 клиентите получават достъпна, комплексна и малка сгъвачна машина на ниска цена.

 

H+H S45

 

MBO: Автономно производство с контрол на качеството на сгъване и смяна на формати на коли

MBO показва нещо уникално: автономната обработка след печат, от подаването до подреждането на колите. Това е възможно чрез два изцяло нови компонента: оптичен контрол на качеството на сгъване и напълно автоматична смяна на формата на машината. Контролът на сгънатите продукти се извършва директно след сгъвачната машина с помощта на две камери, които измерват допуските на сгъване на сгънатите листове. Колите, които са извън допустимото отклонение, се изхвърлят автоматично. Това гарантира, че само перфектно сгънатите листове се прехвърлят в последващия процес. За напълно автоматична смяна на коли, камерата на подаващото устройство чете код, който преди това е бил отпечатан върху тях. Всяка кола има свой собствен код. Ако колата се промени, коботът CoBo-Stack на извеждането(роботизираната ръка) поставя следващата кола на нов палет. Това предотвратява смесването на различни поръчки. Автономната производствена линия от MBO е крайъгълен камък към напълно автоматизираната машина. И накрая, тясното място в довършителните процеси е история!


За повече информация се свържете с Булграфика ЕООД:

гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93

office@bulgraphica.com

www.bulgraphica.com

Профил на Булграфика в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.