Покана от Булграфика за Alliance Days 2022 на Postpress Alliance

1047
Покана от Булграфика за Alliance Days 2022 на Postpress Alliance

Този път Alliance Days 2022 ще се проведе с участието на компаниите BOGRAMA, H+H, Hohner, MBO и Wohlenberg в централата на Hohner Maschinenbau GmbH в Тутлинген, Германия.

Партньорите-изложители вече очакват с нетърпение да споделят най-новите си иновации в областите на довършителни работи като щанцоване, решения при фармацевтиката, шиене с тел, подвързване, цифрови довършителни процеси, сгъване и роботика, както и възможностите за свързване на техните машини и компоненти. Заинтересованите посетители ще имат възможността да видят всичко това от 8 до 11 ноември 2022 г. в Postpress Center на Hohner.

Вижте повече какво ще покажат брандовете, които представлява Булграфика:

Hohner HHS FUTURA с KDAL (компактно дигитално зареждащо устройство)
Hohner ще се фокусира върху HHS FUTURA два пъти на Alliance Days 2022. Две години след пускането на пазара на тази свободно конфигурируема и разширяема концепция за машина с пет алтернативи за зареждане, следва тенденцията към по-малки по тираж, но по-разнообразни задачи с персонализирани продукти. Това е компактна версия за довършителни операции при тях. В тази нова конфигурация, KDAL (компактно дигитално зареждащо устройство) заменя традиционното устройство за каскадно подаване. В допълнение към компактния дизайн, устройството дава предимството да подавате отпечатани листове непрекъснато.

 

Hohner HHS FUTURA с KDAL

 

Hohner HHS FUTURA включително MBO зареждащи опции
Втората машина ще покаже HHS FUTURA в пълната му конфигурация с конвенционална машина за телово шиене, перпендикулярно сгъване, колиращи кули, телово шиене на дигитално отпечатани продукти от рола. Комбинираната машина за сгъване K70 на MBO също ще бъде част от конфигурацията. Акцентът е, че HHS FUTURA може да обработва отпечатани роли от цифрови печатни машини. За това се използват развиващата машина UW23, форматираща машина SVC525C и сгъвачка DFT560/4 на MBO. Всички MBO машини са in-line свързани с HHS Futura.

 

Hohner HHS FUTURA включително MBO

Автоматизация и листово зареждане от MBO
Разбира се, роботът за подреждане на MBO CoBo-Stack няма да липсва. Стабилно установен в индустрията от няколко години, той непрекъснато се доразвива. В този дух, посетителите на Alliance Days могат да очакват изненадващи нови функции. MBO ще покаже и T50 – касетъчна машина за сгъване от лист формат B2 / 50 x 70 cm.

 

MBO CoBo-Stack T50

 

Бърза настройка при производството на вложки
H+H, утвърдената силна марка във фармацевтичния сегмент. Тя подобно на MBO е в групата KOMORI. По време на Alliance Days H+H ще покаже машина за сгъване M9, която е подходяща за производство на вложки за широк спектър от промишлености, като фармацевтичната, козметичната, хранително-вкусовата и селскостопанската.

 

M9

 

Повече информация можете да получите от  Булграфика:
гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93; 0899101443
office@bulgraphica.com
www.bulgraphica.com
Профил на Булграфика в каталога Полиграфия Инфо

Или да изтеглите поканата с пълната информация, включително препоръки за хотели за настаняване тук.

Интернет портал за печатни технологии.