Bizpress 13R – компактната и бюджетна дигитална преса за етикети

669
Bizpress 13R – компактната и бюджетна дигитална преса за етикети

Машината печата с бял цвят. Идеално решение, ако се нуждаете от компактна и бюджетна дигитална преса за печат на етикети.

Bizpress 13R е най-икономичната дигитална преса, защото използва иновативната „LED toner” технология. Машината може да печата със скорост до 7.26 м / мин. Разходите за работа с пресата са изключително ниски, в сравнение с конкуренцията, благодарение на икономичните тонери.

Удивителен набор от медии

Bizpress 13R може да печата върху много различни медии, като например:  хартия, текстил, фолио, синтетични материали, като: PET; PP; PE; PVC; PA и други медии. Допълнително улеснение е, че се използват стандартни медии за флексопечат, без да са нужни допълнителни покрития, които оскъпяват медията.

Мостри могат да се видят в офиса на Labelstechв София, както и да се направи демонстрация на машината в демо центъра на компания Valloy в Милано.

 

 

За контакти:
адрес: ул. Козлудуй 94, София
телефон: 0882 447 006
имейл: office@labelstech.com

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър