Bulged Upcycling през декември

574
Bulged Upcycling през декември

Създайте си Коледна украса и прекарайте месец декември в творчество и коледно настроение със семейството си. Подарък от Булгед.

 

Тази година Коледната кампания с Булгед ще е различна. Не очаквайте да се говори за традиционните специални оферти, промоции или отстъпки за количества. Сега предложението е да прекарате в декември безценни моменти със семейството си.

 

Мотото на Bulged Upcycling е: използвайте остатъка от хартията в нова и оригинална форма

От началото на декември можете да си вземете комплект материали от хартия, с които сами да изработите Коледната си украса. За да имате време през декемврийските вечери да поседите вкъщи, да направите картички и Коледни играчки с ръцете си, за да зарадвате децата си и заедно да сътворите Коледния дух у дома.

 

 

В комплектите са събрани материали, останали от производството на различни продукти в Булгед.

 

С хартията ще откриете и идеи за картички, играчки и гирлянди, но не си представяйте точни инструкции за сглобяване – всичко е оставено на вашата фантазия. Всеки пакет е с различни материали.

 

Материалите са напълно безплатни и можете да вземете за дома си, за училищната украса на децата ви или за декорация в детска градина. Чудесни са за занимания на децата, които могат и съвсем сами да изработят украсата си заедно.

 

 

Материалите са до изчерпване на количествата и според текущите наличности. Идеите – от Булгед за вас. Единственото, което трябва да направите е да отидете до офиса на Булгед на адрес:

Централен офис
1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 8061 100

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.