BUSCH с обновено портфолио

94
BUSCH с обновено портфолио

Германската компания BUSCH наскоро обнови портфолиото си от оборудване за довършителни процеси и др. спомагателна работа. Сред продуктите на компанията можете да намерите палетообръщачи, щанцоващи машини, палетоповдигачи, джогъри, конвейери за изрезки, машини за поставяне на бандероли, подаващи апарати и многолентови машини и др.

Палетообръщачи

ПалетообръщачиBUSCH- палетообръщачи
За обръщане, аерация, отстраняване на прах, сушене, въздух кондициониране, джогинг и подравняване на хартиените и картонени купове.
Високопроизводителни, аериращо-специализирани машини, които са доказани в целия свят от 4 десетилетия и осигуряват безпроблемна подготовка за печат и бърза обработка на куповете отпечатани листове. Голямо разнообразие от модели покрива всякакви изисквания за формати на листове от 280 х 320 мм до 1400 х 1850 мм и височини на стека до 2000 мм.

SE серия
Основният модел е за размери на листа до 800 х 1200 мм и беше специално разработен, за да отговори на изискванията на малки и средни предприятия, като палетообръщач и допълнително с функция за аерация, подравняване и джогинг. Клиентът вижда основната полза на машината в обръщането и в опциите (функциите: аериране, джогинг и подравняване)

SWH серия
Цялостната серия SWH означава възможност за работа с висок куп хартия и производителност с множество опции, като йонизиране и центриране и предлага идеалното решение за почти всички приложения. Комфортните модели въплъщават най-новото при разработване на палетообръщачи: за много големи и повтарящи се задания за печат, полуавтоматични и напълно автоматични модели.

Щанцоващи машини

BUSCH- Щанцоващи машиниЩанцоващи машини
Технология за щанцоване с задаване на размер – повече от 50 години опит.
Изрязване на външен контур със или без противоналягане за всички видове етикети, IML-етикети, брошури, кредитни и клиентски карти, игрални карти, детски книги и много други. Широката гама от модели които се предлагат са подходящи за всяко изискване.

Периферия за книговезки ножове

BUSCH- палетоповдигачипалетоповдигачи
Повдигане – спускане – лесно боравене.
Състои се от здрава конструкция с платформа. BUSCH- палетоповдигачи се предлагат
в 4 формата с хидравлично директно задвижване. Той е оборудван с автоматично повдигане и спускане, както и светлино- сензорно контролирано откриване на горния ръб на купа. За операция по подреждане се предлага специално устройство за постигане структура с идеално точни ръбове.

BUSCH- джогъри
Изравняване на купа хартия извън книговезкия нож в различни формати.
BUSCH-джогъра извършва точно подравняване на ръбовете на хартиения блок благодарение на валяка за отстраняване на въздуха с програмируемо налягане. Две пневматични автоматични странични клапи позволяват разтоварване отляво и отдясно. Солидната конструкция има стоманена плоча с дебелина 20 мм и нужната дълбочина и се предлага по избор със скала за броене на листове.

Конвейери за изрезки

BUSCH- конвейери за изрезкиконвейери за изрезки
За изхвърляне на отпадъци от рязане и щанцоване в контейнери.
Ние предлагаме широка гама от конвейери и издигащи конвейерни елементи (спомагателни конвейери), специално пригодени за всички известни машини за довършителни процеси.

За BUSCH- Щанц машини
Монтажът трябва да се извърши според пространствените условия, възможни са три посоки: наляво или надясно или просто отдалечаване от машината. Електрически е възможно свързване към машини за щанцоване на BUSCH.

За влагочно-шевни линии с тристранни ножове
Тиха и автоматична работа, в зависимост от условия на приложение и пространство като единичен конвейер за отпадъци или комбинация само с една електрическа връзка.

За книговезки ножове
Индивидуални решения за режещи машини с или без автоматично изхвърляне на чиповете (ASE).

За плоски щанци
Изхвърляне на хартиени отпадъци с един или два конвейера до контейнер, поставен извън машината за щанцоване.

Машини за поставяне на лента/бандерол

BUSCH- машини с маса
Изпробвана и тествана с хиляди продажби.
Гъвкава, лесна за работа с PCB-контролер. Машината за бандеролиране на BUSCH е идеална за обвързване на всички видове печатни продукти, банкноти и много други материали с покрита крафт хартия или PP фолио с лента с ширина 20, 30, 40 и 50 мм. За бандеролиране на по-големи количества мобилната и регулируема по височина GRS е подходящ вариант.

BUSCH- машини с подаващ апаратМашини за поставяне на лента/бандерол
С автоматично подаване към машината – връзка с режещи машини или сгъвачни машини.
Оборудвана с вграден избутвач за подаване и пневматично компресиране на пакетите. Бандеролиране се извършва с бандероли от крафт хартия или PP фолио с 30 мм ширина. Машините се характеризират с изключително продуктивен режим на работа.

BUSCH- многолентови машини
За бандеролиране с ленти на големи обеми правоъгълно изрязани редове хартиени стекове.
Възможност за работа като самостоятелна машина или свързана към високопроизводителна машина за рязане. Бандеролирането се извършва в 4-12 станции, използващи крафт хартия с покритие или лента с фолио от LDPE. Многолентовите машини имат дизайн спестяващ пространство с правата си посока на работа, но се предлагат с извеждане в ляво или дясно. Кратко време за пренастройка с изключително висока производителност. Максимални размери на входа: 540 x 1040, 740 x 1040, 1040 x 1040 мм.

Изтеглете пълното портфолио тук. 

Представител за България на BUSCH е фирма Булграфика.

Вижте и профила на Булграфика в каталога Полиграфия Инфо.

Интернет портал за печатни технологии.