Canon придоби производител на оборудване за печат и конвертиране на етикети

265
Canon придоби производител на оборудване за печат и конвертиране на етикети

Canon придоби производителя на печатни машини Edale с цел укрепване на бизнеса с етикети и опаковки на Canon, и създаването на възможности за бъдещи разработки.

С това придобиване Canon засилват дългосрочната си стратегия за предоставяне на завършени решения за секторите на етикетите и опаковките. Този ход ще позволи на Canon Production Printing да доразвие своята продуктова линия LabelStream 4000, както и да предостави експертен опит и технология за бъдещи продукти.

 

canon edale

 

Базираните в Хемпшир (Великобритания) Edale, проектират и произвеждат оборудване за печат и конвертиране на етикети, и опаковки, включително цифрови, и хибридни печатни машини, цялостни производствени линии за картон, и етикети, плоски щанцоващи машини, и довършително, и конвертиращо оборудване. Компанията има дълга история и репутация в индустрията занимаваща се производство на етикети отпечатани на флексопечат, както и системи за транспортиране и конвертиране при ролния дигитален печат на етикети.

Edale ще продължи да се продава под марката Edale и ще остане независимо управлявана компания, фокусирана върху производството на етикети, картонените кутии и гъвкавите опаковки.

Вижте къде е последната инсталация на LabelStream 4000, както техническите характеристики на дигиталната машина за печат на етикети.

Вижте всички публикации за Edale в Printguide тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.