Фокусирайте се върху своя бизнес: Canon imagePROGRAF eSERVICE

39
Фокусирайте се върху своя бизнес: Canon imagePROGRAF eSERVICE

Представете си да не ви се налага да се занимавате с консумативи и поддръжка на вашия широкоформатен принтер и да можете да се съсредоточите върху важната работа. Само на цената на едно кафе дневно. Заплащате само мастилото, което изразходвате, на база „заплащане според използването“, а всичко останало е включено в тримесечната такса. Тази услуга, спестяваща грижи, се нарича Canon imagePROGRAF eService – уникална услуга, предлагана от акредитирани партньори на компанията, която опростява поддръжката на вашия широкоформатен принтер и ви позволява да се съсредоточите върху бизнеса си.


Поддръжка от най-високо ниво за работа без грижи

Грижата за вашия плотер е част от ежедневието, но с Canon eService доставчикът на услуги по поддръжката на принтери има грижата за това. Нещо повече, благодарение на защитеното онлайн дистанционно наблюдение сервизният екип ще знае кога вашият плотер се нуждае от обслужване. Canon eService автоматично известява доставчика на услуги, ако плотерът се нуждае от обслужване, така че повече да не се тревожите дали мастилото свършва или дали е време за дейности по поддръжка. Всичко това е включено в сервизния пакет, който може да съдържа и плотер imagePROGRAF в зависимост от договора. В случай на възникнали неизправности, времето за реакция и принудителните престои са по-кратки, което намалява разходите и не се отразява на производителността.

Canon eService


Плащайте твърда месечна такса. И готово!

Услугата eService от Canon изисква малка промяна в начина, по който организираме отпечатването. Вече не е нужно да купувате патрони с мастило. Чрез защитено онлайн дистанционно наблюдение на състоянието на консумативите можем да следим разхода на мастило и да насрочим навременна доставка и обслужване.

Заплащането според броя на копията се заменя със „заплащане според използването“, което означава, че плащате само за това, което отпечатвате. Цената на мастилото е малко по-висока, но пък това е единственият ви разход, тъй като в нея е включено всичко: мастило, резервни части, наблюдение, поддръжка и обслужване на място. Според договора може да бъде включена и наемна такса за плотер. И не се тревожете, ако изразходвате повече мастила от включените в пакета ви. Отново ще заплатите само за мастилата, които действително сте използвали.

 Canon eService ви носи множество изключителни предимства:

  • достъп до по-ефективна услуга от доставчика на услуги;
  • автоматично зареждане с мастило;
  • плащате за това, което отпечатвате – предвидими разходи с плащане на ml;
  • предвидим паричен поток;
  • обслужване и поддръжка за целия период на договора;
  • максимално полезно време за работа.

Готови ли сте да се фокусирате върху своя бизнес? Посетете www.canon.bg/eservice или се свържете с някой от акредитираните партньори на Canon.

Интернет портал за печатни технологии.