Canon представи нова технология FLXture за печат на релефни изображения

259
Canon представи нова технология FLXture за печат на релефни изображения

Креативността разширява своите граници във физическия свят с новия модул FLXture, който предоставя рецепти за печат с 5 слоя мастило в софтуера за ефективен и качествен печат и довършителни ефекти Canon PRISMAguide XL и мастиленоструйният принтер с висока производителност за множество приложения Canon Colorado M.

 

FLXture

 

Новата технология FLXture вече е налична за машините от серия Colorado. Тя представлява печат с 5 мастила, която добавя релефна микротекстура към широкоформатни разпечатки за фини повърхностни детайли. Технологията позволява да се имитира луксозно и сетивно усещане на материали като дърво и кожа или да се илюстрира друг вид релеф.

Печатните приложения, изискващи висока креативност и повече сетивност, които трябва да впечатлят крайния потребител, могат да бъдат проектирани в софтуера Canon PRISMAguide XL, който изключително интелигентно подготвя слоевете с UVgel мастило за печат на релефната повърхност.

FLXture е модул с рецепти за релефен печат в софтуера PRISMAguide XL, който не се заплаща допълнително, и е достъпен за всички съществуващи потребители на приложението с активни лицензи, които могат да го актуализират напълно безплатно.

 

FLXture

 

FLXture

FLXture

 

*Снимките на мострите в този материал са заснети от екипа на Саванто

Независимо дали изискването е за фина фонова текстура, елегантен релефен надпис или за подчертаване на части от изображението на луксозна опаковка, FLXture може да подобри изображението чрез релеф на повърхността само и единствено с помощта на мастила и без сложни комбинации от различни материали.

Един софтуер за управление на широкоформатното печатно производство

Canon PRISMA XL Suite е цялостен работен поток с инструменти, предназначени да помогнат на дизайнери, студиа и печатни производители на широкоформатни графични изделия да създават висококачествени продукти и да управляват лесно своите принтери.

Модулът PRISMAguide XL позволява автоматизирана и висококачествена обработка на файлове и предпечатна подготовка за завършени печатни произведения.

Научи повече за приложенията Canon PRISMA XL >

Една машина с различни конфигурации за огромен набор от приложения

Релефът с мастила, базиран на новата технологията FLXture, може да се произведе с обхватната мастиленоструйна машина Canon Colorado.

Обхватна, защото видовете продукти, печатните че приложения и ефекти, които могат да се произведат на нея са толкова много, че само този материал далеч няма да ни стигне да ги изброим.

Затова поставяме тук една препратка към страница на Саванто, на която можете да научите повече за впечатляващите възможности на тази машина.

Към страницата на Canon Colorado >

Можете да конфигурирате M-серията на Colorado според вашите нужди. В машината са налични много различни видове надстройки – многослоен печат с до 5 слоя, скорост на производство, печат на гланцов и матов ефект едновременно, печат върху магнитни медии, двустранен печат, втора ролка печатна медия и други.

Canon Colorado е подходяща за прецизно и креативно производство на различни широкоформатни продукти. Ето някои от тях:

  • Луксозна продукция с добавена стойност за сложни задания
  • Висока производителност с ниски разходи за малки задания
  • Външна реклама
  • Вътрешна реклама, POP и POS материали
  • Банери със задно осветяване
  • Фотографски изображения
  • PVC брандиране на автомобили
  • Тапети
  • Подови графики
  • Рамкирани изображения и картини

Фирма Саванто АД е ексклузивен представител на Canon за моделите Colorado и софтуера PRISMAguide XL.

За контакти:
имейл: info@savanto.com
тел.: +35924950762
уебсайт: savanto.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.