Colorado M-серия и мастилата UVgel 460 получиха сертификат за гаранция на 3M

416
Colorado M-серия и мастилата UVgel 460 получиха сертификат за гаранция на 3M

3M одобри Colorado M-серията на Canon и нейните UVgel 460 мастила, включително новото бяло мастило, като част от своята MCS програма. Това гарантира, че приложенията, отпечатани на Canon Colorado M-серия с UVgel 460 мастила, с използване на одобрени от 3M медии, ще постигнат най-високите стандарти за качество.

 

UVgel 460

 

Приложенията, включват графики за брандиране на превозни средства, знаци и дисплеи, подови графики, както и прозрачни филми и многослойни приложения.

За да се покрият условията за MCS гаранцията на 3M се преминават серия тестове за оценка, включващи изследване на живота на графиката, защитата срещу избледняване, напукване, обелване, образуване на мехури, обезцветяване и други.

Canon отбелязва бърз растеж във възприемането на своята платформа Colorado и патентованата UVgel технология. Също така през 2020 г. инвестира в нова фабрика за мастила в централата си във Венло, Холандия, която вече е напълно работеща и непрекъснато увеличава производствения си капацитет, за да бъде в крак с търсенето.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.